Stressz és konfliktuskezelés

 M E G H Í VÓ

Szeretettel meghívunk a 2012 Július 24. Workshopra

Stressz és konfliktuskezelés

stressz és konfliktuskezelés

Az emberek nem úgy viselkednek , ahogy egy helyzet objektíve van , hanem annak megfelelően , hogy azt ők értelmezik.” (W.I.Thomas.)

A kapcsolatokban  időnként olyan félreértések történnek , amelyek a kapcsolatot magát befolyásolják. Sokszor megvagyunk győződve a saját igazunkról  és „nehezünkre” esik a másik nézetének a meghallgatása, megértése , elfogadása és összegyúrása a mienkével. A program segítséget nyújt abban hogy megismerjék a résztvevők a saját konfliktuskezelési stratégiájukat , tudatosítsák mikor melyik stratégiát érdemes a leghatékonyabban aktiválniuk. Továbbá azt is hogy jól hallgassák meg egymást és a nyerő-nyerő helyzet kialakulására törekedjenek. A családban ahol felnövünk és életünk egyéb színtereiből is veszünk mintát arról hogy oldjuk meg a konfliktusainkat , mégis a nehéz helyzetekben sokszor magunkra maradunk. Sajnos nemigen tanítják ezt a témát Magyarországon az oktatási intézményekben miközben ez az egyik  legfontosabb kérdés és fejlődési lehetőség.

A három óra mindössze ízelítője és egyben reméljük kedvcsinálója egy 3 napos tréning programjának amelyen ilyen és hasonló kérdések segítségével foglalkozhatsz önmagaddal , támogató kiscsoportban . Itt csak érintjük a témákat.

Időpont :2012. Budapest , 07.24. Kedd 18-21-ig

Helyszín: 1137 Budapest , szent I. krt.2. 3 /15 23-as kapucsengő

Előadó : Goldschmidt Liza pszichológus , személyiségfejlesztő tréner

Részvételi díj : 4200 –Ft az érkezéskor fizetendő!

Jelentkezés: magdolna0409@gmail.com

címen fogadunk korlátozott számban és a regisztráció sorrendjében.!

Speak Your Mind

*

Ezt olvasta már?


Megnyugtat a gyermekünkkel töltött játék A legfontosabb és leghatásosabb a stressz csökkentésére a gyerekekkel töltött idő, amikor a szülő is felszabadultnak érzi magát. Az egyedülálló anyáknál különösen kimutatható ez a ...