Önhipnózis tanfolyam

Ne áldozata – partnere legyél a tudatalattidnak!

Próbáltál már leszokni valamiről?

Dohányzás, egészségtelen étkezés, halogatás, rossz szokás?
És? Sikerült?

Próbáltál már rászokni valamire?
Egészségesebb étkezés, mozgás, célok kitűzése, spórolás?
És? Sikerült?

Próbáltál már változtatni a viselkedéseden?
Kedvesebb lenni, nyugodtabb lenni, kiállni magadért?
És? Sikerült?

Honnan tudom, hogy nem?

Mert másnak sem sikerül.

Miért?

Mert nincs akaraterőd.

Ne vedd ezt személyesen! Másnak sincs. Senkinek nincs. Akaraterő nem létezik!

Az emberek azt hiszik, ahhoz, hogy változzanak, akaraterőre van szükségük. Kondizni AKAROK járni. Azt AKAROM, hogy ezt vagy azt jobban csináljam. AKAROM, hogy leszokjak a dohányzásról. AKAROM, hogy lefogyjak.  MEG AKAROM csinálni a házi feladatot és így tovább.

Ismerős?

Minél jobban akarsz valamit, annál valószínűbb, hogy nem fog sikerülni. Mert olyan, hogy akarat, nem létezik. Csak egy szó arra, amit tudatosan el szeretnél érni.

A jó hír az, hogy a helyzet azért koránt sem reménytelen!

És a megoldás az ÖNHIPNÓZISBAN van.

 

A sikeres élet elfeledett fantasztikus titkai!

Most megtanulhatod, pontosan mit tegyél, hogy azt kapd az élettől, amit szeretnél – szinte egyik napról a másikra.

Elgondolkoztál már azon:

 • Miért sikeres valaki és más meg nem?
 • Miért boldogok némelyek, mások meg boldogtalanok?
 • Miért lesz valaki gazdag más meg szegény ugyan azon körülmények között?
 • Miért magabiztos néhány ember és mások miért küzdenek állandó félelmekkel?
 • Miért marad egészséges néhány ember, míg mások pedig folyton betegek?
 • Miért népszerű néhány ember, míg másokat senki nem vesz észre?

Igazából a válasz ezekre a kérdésekre nagyon egyszerű.

Egy olyan titok mélyén lappang, amit tudói gondosan őriztek évezredeken keresztül.

Először az 1900-as években került napvilágra és lett a tudomány szintjére emelve egy francia pszichológus által.

NEM, nem „A Titok” videóról és könyvről beszélek. Az épp csak a felszínt érinti, és nem magyarázza el a lényeget.

Napoleon Hill (Gondolkozz és Gazdagodj), Robert T. Kiyosaki (Gazdag papa, szegény papa), Brian Tracy (Önerőből milliomos) nevét biztos ismered, de a francia pszichológusét, aki először bevezette az önszuggesztió fogalmát, nem.

Emile Coue eredetileg gyógyszerész volt, aki kialakította azt a szokást, hogy a kiadott gyógyszerek mellé dicsérő szavakat fűzött, elmondta pácienseinek, milyen fantasztikus az adott szer és milyen gyorsan meg fognak gyógyulni tőle.

És láss csodát, páciensei sokkal gyorsabban, sokkal nagyobb arányban meggyógyultak, mint mások páciensei.

Hallottál már a placebo hatásról?

Nos, mi a titok, ha nem az akaraterő növelése?  A gyógyszerek hatásának vizsgálata során a tesztben részt vevők egyik csoportjának (anélkül, hogy tudnák) placebót, azaz hatóanyag nélküli tablettákat adnak. Az érdekes az, hogy a placebóval kezelt betegek közül átlag 35%-kal többen meggyógyulnak (mellékhatások nélkül), mint azok, akik semmilyen gyógyszert nem kaptak.

Most elárulom a titkot, ami az emberek egy részét gazdaggá, szerencséssé, egészségessé, sikeressé teszi, míg a másik részét szegénnyé, szerencsétlenné, betegessé.

Ám tudni a titkot még nem elég ahhoz, hogy az életed mintegy varázsütésszerűen megváltozzon és megkaphasd a sorstól, amit szeretnél. Ahhoz tudnod kell azt is, mit és hogyan csinálj.

Azt is megtudod hamarosan…

Szóval, íme a titok:
Gondolkodásunkat szimbolikusan két részre oszthatjuk: tudatos- és tudattalanra. Meg kell tanulnod a helyes irányba fordítani a figyelmed!

A tudatos rész a mindennapi gondolkodás, probléma megoldás, tervezés szintje.

A tudatalatti az érzelmek, emlékek, automatizmusok, testi funkciók, ösztönös önvédelem szintje.

Tudatos figyelmeddel rövid időre fölül tudod írni a tudattalan figyelmedet. Más szóval bármikor fölül tudod írni tudatosan, amit a tudattalanod csinál, és ezt nevezik az emberek akaratnak.

Ha úgy döntesz, hogy le akarsz szokni a dohányzásról, de a tudattalanodban az a kép él magadról, hogy te egy dohányos vagy, akkor valameddig el tudod azt játszani, hogy “én egy dohányos vagyok aki nem AKAR rágyújtani”, de végül fel fogod adni, mert “végül is te egy dohányos vagy”. Világos ez így?

Nos, amíg a figyelmed aktív és azzal foglalkozik, amit csinálni akarsz (vagy amit nem akarsz csinálni), addig rendben is vagy. Csak az a probléma, hogy a tudatos elme erősen limitált. Mindössze 5-9 különböző dologgal tud foglalkozni egyszerre. Úgyhogy amint elterelődik a figyelmed… Puff. Az akaraterőd eltűnt. Elfelejtettél akarni.

Nem vagy akaratgyenge!

Ha le akarsz szokni a dohányzásról, abban a pillanatban, hogy a figyelmed elterelődik valami másra, automatikusan a cigi után nyúlsz, mert a tudatos figyelmed elterelődésével a tudattalanod szabad utat kapott és beteljesíti azt, amit tudat alatt gondolsz magadról, vagyis, hogy te egy dohányos vagy.

Ugyan ez történik, ha fogyókúrázni akarsz. Ahogy az akaraterőd “megtörik” – ahogy a tudatos figyelmed elterelődik… Na, mi történik? Már nyitod is a frizsidert és a tortáért nyúlsz, ami csak rád várt. Miért? Mert ilyen vagy.

Ez nem azt jelenti, hogy akaratgyenge vagy, vagy, hogy nem tudsz változni. Pusztán arról van szó, hogy rossz részét használod az elmédnek, amikor változtatni akarsz. Rossz irányba tereled a figyelmed.

Életed Alapszabályzata

Hiszed vagy nem, a figyelem a változtatás titka. Csak az a kérdés, hogy hova helyezed a figyelmedet, amikor változtatni akarsz.

Ha jól csinálod, a tudattalan figyelmed megad neked mindent, amit valaha is kívántál az élettől.

Nem a tudatodat kell edzeni, hogy jobban tudj akarni, hanem a tudattalan Alapszabályzatodat kell megváltoztatni!

Tudtad, hogy van egy Alapszabályzat a fejedben?

Az Életed Alapszabályzata.

Egy vastag törvény gyűjtemény arról, ki vagy, milyen vagy, hogyan működnek a dolgok az életben.

Ez az Alapszabályzat mondja meg, hogy gazdag lehetsz-e vagy sem, hogy sikeres lehetsz-e vagy sem, hogy egészséges maradhatsz-e vagy sem. És ez mondja meg azt is, hogy dohányzol-e, hogy mennyit eszel, hogy hogyan gondolkodsz dolgokról, hogy mi az, amit szeretsz és mi az, amit nem.

Amíg tudatosan figyelni tudsz, ideiglenesen ki tudod játszani tudattalan Alapszabályzatodat, de ahogy elterelődik a figyelmed, az alapszabályok AZONNAL életbe lépnek. Márpedig, most már tudod, képtelen vagy a figyelmedet soká fenntartani.

Mi a megoldás?

Írd át az Alapszabályzatodat!

Hogyan?

Az a trükk, hogy ki kell játszanod azt a részed, amely az Alapszabályzatot őrzi.

Ugyanis az elméd nem engedi, hogy brámi csak úgy megváltoztassa a világképed vagy az önmagadról alkotott képedet. Ha ez nem így lenne, mindent elhinnél, bárki bármit mond. (Mint a pici gyerekek, akik agyában ez a filter – az agy Amigdalának nevezett része – még nem fejlődött ki.)

Úgyhogy valahogy ki kell játszanod ennek a részednek az éberségét és bejuttatni a kívánt új információt. – Erre szolgál az önhipnózis (és a hipnózis általában).

Onnantól kezdve, új ember leszel! Ha tudattalan Alapszabályzatod megváltozik, te is megváltozol. Sőt! Az egész világ körülötted! Ugyanis azt is az Alapszabályzatod mondja ki, hogy milyennek látod az életet és milyen dolgokat engedsz közel magadhoz.

Az élet a lehetőségek, örömök és bőség kimeríthetetlen tárháza. De csak annyi lehet belőle a tiéd, amennyit az Alapszabályzatod engedélyez.

Mennyi boldogságot képes vagy elviselni?

Szabd át az Alapszabályzatod – azzal a módszerrel, amit az Önhipnózis mindenkinek tréningen megtanultál!

Mit fogsz kapni a tréningen?

 • Minden szükséges elméleti tudást ahhoz, hogy olyanná tedd az életed, amilyet szeretnél
 • Gyakorlati útmutatót lépésről lépésre
 • Speciális eszközöket, a felmerülő problémák kezelésére
 • Biztonságos és hatékony módszereket arra, hogyan érhetsz el olyan mentális állapotot (transz állapotot), amiben kommunikálni vagy képes a tudattalanoddal
 • Módszereket arra, hogy hogyan írhatsz át dolgokat tudattalanod Alapszabályzatában.

Kész vagy arra, hogy MINDENT elérj az életben, amit akarsz?hipnózis

Ha igen – most megkapod a szükséges eszközöket hozzá.

Ha nem – most átírhatod a gátló alapprogramod egy sikeresebbre.

Ezen az egy napos tanfolyamon meg fogod tanulni, hogyan érd el amit akarsz, és hogyan váltsd valóra álmaid,
vagy épp új évi fogadalmaid.

Mennyit ér egy teljes körű elméleti és gyakorlati tanfolyam, amely képessé tesz arra, hogy olyan életet élj, amilyet csak akarsz?

Egyesek azt mondanák, ez minden pénzt megér.
De most utoljára, az egész napos programot mindössze 12.900Ft-ért adom.

De várj!

Van itt még valami. Sokszor azért nem sikerül változtatni, mert a körülötted élők nem hajlandók veled változni, vagy elfogadni a te változásaidat.
Ezért, MINDENKI, aki jelentkezik az Önhipnózis Mindenkinek tréningre, hozhat KÉT további hozzátartozót vagy közeli barátot, kollégát magával mindössze TOVÁBBI 12.900Ft-ért!
Vagyis HÁRMAN jöhettek összesen 25.800 Ft-ért.

jelentkezés

http://www.hipnozismindenkinek.hu | Gerely Miklós 

Speak Your Mind

*

Ezt olvasta már?
Milton Erickson


A változás alapvetően két nagyon eltérő gondolati keretben helyezhető el. Ezek nélkül legegyszerűbben így fogalmazható meg: Van egy jelen helyzet A, és szeretnénk eljutni a kívánt helyzetbe B. Milyen út ...