Gyökerek II.- önismereti tréning


MEGHÍVÓ

Szeretettel meghívunk a Gyökerek II. című  két napos tréningre. A részvételnek  nem feltétele a GyökerekI. elvégzése

Jelentkezz mielőbb, mert maximum 12 résztvevőt várunk és már csak pár üres hely van!

A program október 12-13-án lesz megtartva.

„Minden Út kezdete, hogy tudd honnan indulsz!”

gyökerek-családfa

Ha meghozunk egy döntést, azt beidegződéseink befolyásolják. Mint ahogy azt is, hogy mely külső – belső ingerekre figyelünk, mit érzünk és hogy mindezt hogyan értelmezzük. Végül, hogy eszerint cselekszünk-e? Ahhoz, hogy megszabadulhassunk szüleink jó szándékú üzeneteitől, mondataitól, kapcsolódási mintázataitól, egyre inkább autonómmá kell válnunk. Hiszen ezek egy része hátráltat minket, mert valójában őróluk szólt és mi gyakran csak erőltetetten kényszeredve fogadtuk el.

Ezért előfordul, hogy a mai felnőtt működésünket gátolják. Az első lépés felismerjük: melyek ezek, hogyan  hatottak ránk, milyen folyamatot indítottak el bennünk, vagyis hogy tudatában legyünk a saját „történetünknek”. A “Gyökerek “tréning ezekre a mintákra mutat rá és lehetővé teszi számodra hogy az autonómiád megszerzése felé megtegyél pár lépést.

 

A program első szakaszában érzések, gondolatok és tettek önmegerősítő rendszerével ismerkedhetsz meg, valamint lehetőséged lesz annak felismerésére, hogy téged hol, miben támogatnak és akadályoznak  mindezek. Milyen kapcsolati mintáid vannak, és kitől vetted át azokat? Elégedett vagy-e a jelenlegi kapcsolataiddal…?

A program tranzakcióanalízis elméleti rendszerére épül.

 

Helyszín : Budapest

Előadó :  Goldschmidt  Liza, pszichológus, Szomato-Gestalt pszichoterapeuta

Részvételi díj: 22.000Ft

Jelentkezés: goldschmidt.liza@gmail.com

 

[gravityform id=30 title=false description=false ajax=false]

Speak Your Mind

*

Ezt olvasta már?
Nyereményjáték


JÁTÉK!!! Nyeremény: 3 napos Kommunikációs Tréning INYGEN!   Gratulálunk! Hurrá-hurrá!! Kisorsoltuk a nyerteseket a játék résztvevői közül.   Nyerteseink:   Andre Guévara Bata Szilvia Horti Júlia A nyertesek figyeljék ...