Újévi célkitűzés workshop / Álmokból vágyak, vágyakból célkitűzések…

ÖnismeretÚjévi célkitűzés workshop

Álmokból vágyak, vágyakból célkitűzések…

és vágyott eredményeink

Bevezetés az álmok, vágyak, lehetőségek és célok, célkitűzések világába

„a célok megmutatják, hogyan juthatsz el oda, ahova menni akarsz, de gyakran nem adnak elég támogatást ahhoz, hogy elindulj. Vágyaink különbözőek. Olyan a hatásuk, mintha a szentjánosbogár fényéhez szokott szemedbe villámfény villanna. Álmodhatsz! Szárnyalhatsz! Olyan határtalan lehetőségek és korlátlan energiák forrását ismerheted meg, amelyek segítségével véghez viheted azt, aminek megvalósítása különben elképzelhetetlen lenne.” Keith Ellis

Cél (álom) ások

Álmodtam magamnak egy életet, de nem élem, csak nézem.

Az Újévi fogadalmakról és köszöntés – Richard Bandler from Zoltán VARGA / NLP Hungary on Vimeo.

Neked mennyi időd van még eredménytelenül futni a céljaid után?

Nagyon kevés olyan ember szaladgál a világban, akinek pontos elképzelése van a jövőjét illetően. Talán, azt sejti, hogy mi lesz a mai gyors menü, de, hogy a holnapi nap mit tartogat, azt már sűrű homály fedi. Célok nélkül csak az idő vasfoga rághat szét minket, ami tiszavirág életünkben igen hamar bekövetkezik.

Akinek nincs célja, szolgasorba kényszerül, és csatlósává válik annak, aki tudja, hogy mit akar. Vannak, akik rövidtávon tervezgetik meg életüket, szemük mindig a talajt pásztázza, de semmiképpen nem emelik fel tekintetüket, és soha nem tudják, hogy mit hoz számukra a távoli jövő. Tény, hogy bátorság kell ahhoz, hogy kihúzzuk a homokból, beszorult fejünket. Elnyúlni az élet mindennapjaiban és egy egész emberöltőnyi időt leülve tölteni, mint a sár, nos, ehhez valóban nem kell energia. De mi lesz a jutalma? Csak elszáradunk, mint a polyva, és a puszta létünk értelmét veszti. Ha vesszük magunknak a bátorságot, és nem félünk többé a körülöttünk imbolygóktól, akkor ki fogunk tűzni magunknak egy célt.

És lám, a világ megérzi, hogy mire vágyunk. Innentől kezdve minden azért történik, hogy mi eljussunk a start mezőről, a pálya végére. A vonzás törvénye minden szükséges eszközt az utunkba sodor majd. A következetesség édes gyümölcse pedig hamar megterem, így pottyan ölünkbe, a várva várt siker. Szeretnél több pénzt keresni? Jobb párkapcsolatot? Kimagasló teljesítményt? Az álmaid célokká válhatnak! Ezt a képességet azonban nem kaptuk ajándékba természet anyánktól, el kell sajátítani. Tanuld meg, hogyan alakíthatod saját életed, a pontos célkitűzés eszközével. Érd el, amit szeretnél, és ne hagyd, hogy az álmaid utáni hajsza pusztán szélkergetés legyen!

Célkitűzés képzésünk központi eleme, hogy TUDAT és TUDATTALAN hogyan működik együtt (vagy akadályozza egymást) a célkitűzés során!

A tudatalatti jeleinek fontossága – John Grinder from Zoltán VARGA / NLP Hungary on Vimeo.

Az ember egy befejezetlen állat, melyet a természet megáldott azzal a képességgel, hogy tökéletesíthesse magát. Akkor gondoskodhat saját evolúciójáról, és méltóvá válhat a büszke Homo sapiens címre. Az öntökéletesítés alkímiai folyamatát rejtély fedi, és mindegyik generációból mindössze csak néhány ember érti. A Nagy Munka abból áll, hogy egy magatehetetlen, más által irányított bábut egy belülről irányított, egységes lénnyé változtassuk át, aki tudja hol a helye a dolgok rendjében. Semmi sem lehet fontosabb e tudás elérésénél. E nélkül ki vagyunk szolgáltatva az álmaink és illúzióink kényének és a technikai eszközeink inkább fenyegetéssé válnak, mint áldássá. Ha egy nagy katasztrófát kell elhárítani, egyre több embernek kell megértenie az egyetemes igazságot. A saját belső átváltozásunk véghezvitele az egyetlen olyan feladat, amelyet érdemes komolyan venni. Minden más csak másodlagos.

A gondos alapozás ne teher legyen, hanem kíváncsi kutatás, információszerzés!

Richard Bandler újévi üzenete az embereknek / 2010. from Zoltán VARGA / NLP Hungary on Vimeo.

Workshopunk az NLP alapjait ötvözve könnyen alkalmazható és hatékony módot kínál arra, hogy mit és hogyan kell tenni azért, hogy sikeres legyen a célkitűzésünk, szemben korábbi, esetleg ettől eltérő élményeinkkel. A workshop legfőbb célja azoknak az erőforrásoknak és hétköznapi technikáknak az előhívása és tudatosítása, amelyek segítségével a problémaorientáció felől az eredményorientáció felé elindulva elsajátíthatjuk, hogy mit (mely viselkedést és elemeit), mikor és hol (mely időben és milyen szituációban, kontextusban kell, lehet, érdemes használni, és milyenben nem), valamint hogyan (vagyis milyen módon) tudunk hatékonyan kivitelezni.

Az élet, ahogy majd rájövünk, nem egy előrehaladás a múltból a jövőbe; ez élet egy Örök Visszatérés, szakaszok vég nélküli sorozata a saját életünkön át, arra törekedve, hogy ismételgetve ezeket a szakaszokat tökéletesítsük a magunkat, majd végül összerakjuk egy egész, magasabb dimenziójú “transzformációs szerkezetként”, azáltal hogy felébresztjük a magunkat “az alvajárás, a halál koncepciójából”.

IDŐPONT: 

2013. Január 08. | Kedd | 18:00 – 21:00 óráig / Budapest

2013. Január 15. | Kedd | 18:00 – 21:00 óráig / Szeged

2013. Január 22. | Kedd | 18:00 – 21:00 óráig / Székesfehérvár

2013. Január 29. | Kedd | 18:00 – 21:00 óráig / Győr

az előadás, workshop díja: 4.800,- Ft helyett most csak 980,- forint!!!

A tréninget tartja

Varga Zoltán
Varga Zoltán / NLP kommunikációs szakember

Varga Zoltán / NLP kommunikációs szakember

 Varga Zoltán – NLP / tréner, coach és kommunikációs szakember

Több, mint 12 év és 4.000 óra NLP tréning tapasztalat…

 

Varga Zoltán NLP

Ha tetszik amit oldalunkon olvasol, kérünk “nyomj egy like”-ot és “oszd meg” az oldalunkat, kezdődjön nekünk is boldogan az új esztendő!

NLP kommunikációs tréning

Jelentkezz újévi kedvezményünkre és vedd igénybe azt! Lehet hagyod veszni a kedvezményt, mert nem érdekel a spórolás, akkor csak regisztrálj, mert sosem tudhatod miről maradsz le!

A kedvezményes jelentkezés lehetősége 2013. Január 06-ig él! Ne habozz, ne veszítsd el a kedvezményt, jelentkezz most!

NLP célkitűzés tréning

Comments

  1. Az egész szöveg szédítés! 18 éve gyakorlom a jövõbelátást! A jövõ megvan írva!! A többi csak üzlet!

Speak Your Mind

*

Ezt olvasta már?
értékesítési tréning


és mert ÉRTÉKESÍTÉS nélkül nincs üzlet! A világ már megváltozott! mert... a vevő igényének pontos felmérésére van szükség mert... az értékesítést, mint folyamatot érdemes vizsgálni mert... annak van profitja, akinek ...