10 dolog, amivel az őrületbe kergetheted álmaid férfiját!

 

A férfiak szeretnek minket, szeretnek gyönyörködni bennünk, szeretnek beszélgetni velünk, szeretnek sétálni velünk, szeretik érezni az illatunk, mégsem tudunk velünk együtt élni! De nélkülük sem! Mi az, amivel lehetetlenné tesszük a kapcsolatainkat?

 

Hölgyeim, mi vagyunk, akik tönkre tesszük a férfiakat! Vannak dolgok, amivel őrületbe kergetjük őket, ezért nagyon fontos, hogy néhány viselkedésformát elkerüljünk, különben eltűnnek azok a tökéletes hímek, akikkel felnevelhetnénk a gyermekeinket!

1. Úgy teszel, mintha erényes volnál?

Számtalan nő nem meri bevallani párjának, hogy hány férfival volt már együtt, csak mert a társadalom belénk neveli, hogy az már cédaságnak számít, ha 5-nél több hímneművel érintkeztünk! Felesleges emiatt hazugságokba bocsátkoznunk és saját magunknak bűntudatot okoznunk! A szeretet férfinak sokkal nagyobb csalódás lesz azt meg tudnia, hogy a kezdetekkor nem mondtunk igazat. Nem lehet mindent a végtelenségig titkolni! Fel kell tudnunk dolgozni a múltunkat, és meg kell találnunk azt a valakit, aki emiatt nem ítél el bennünket és tud értékelni úgy, ahogyan vagyunk!

2. Kritizálni a többi nőt!

Miért van az, hogy egy nő sosem tud egy egyszerű bókot tenni egy másik nő felé, kivéve persze, ha nagyon jó kapcsolatban vannak? A válasz egyszerű: a versenyszellem. Ha meglátunk valakit, aki csinosabb, divatosabb, jobb kisugárzású, mint mi, egyszerűen nem tudunk úgy elmenni mellette, hogy ne tegyünk valami megjegyzést arról, hogy nem illik össze a táskája a cipőjével, vagy előnytelenül van feltűzve a haja, persze legtöbbünk gyorsan hozzá is teszi, egyébként egész csinos! Felesleges ezeket a köröket az imádott férfi előtt lefutni! Valószínűleg ő is észrevette a „riválist”, de mindig jusson eszünkbe, hogy nem véletlenül van mellettünk, még ha nem is hangoztatja nap, mint nap.

3. Féltékenykedni!

Megemlíti egy másik nő nevét és Te nem bírod ki, hogy este ne nyomozz utána, amikor a haverokkal lemegy sörözni? Mindig rágörcsölünk az ilyesmire, ha valakit nagyon szeretünk, ez teljesen érthető is! De ezek a lépések vezetnek végül ahhoz, hogy mi magunk kergetjük őket egy másik nő karjaiba! Ha felmerül bennünk a kétely, nem érdemes kerülgetni a forró kását, nyugodtan, higgadtan kérdezzünk rá… ha igazunk volt, akkor sok keserű perctől mentjük meg magunkat, amivel a kapcsolat folytatása járt volna, ha pedig nem, akkor őt mentjük meg attól a frusztrációtól, amit mi okoznánk neki a folytonos, felesleges gyanúsítgatásunkkal.

4. Bizonytalankodni!

Néhány nőnek komoly biztonsági kérdést jelent egy férfi jelenléte. Nélkülük bátortalanok és emiatt szükségük van arra, hogy általuk mindenben támogatva legyenek, mindig megértést találjanak, és minden nap elmondják nekik, hogy mennyire különlegesek. Erkölcsi, szellemi és érzelmi támogatásért változtatják párjukat érzelmi mankójukká. És a nők másik típusa, aki abszolút függetlennek és talpraesettnek mutatja magát és nincs szüksége a férfiak támogatására, ők azok a típusok, akik akkor válnak a legbizonytalanabbá, amikor szerelembe esnek. Azt gondolom, talán ez az eset még elfogadhatóbb, mint az előbbi, mert a férfiak sem válnak lelki szemetesládává és az elménk is viszonylag tiszta és realista marad.

5. Kódokban beszélni!

A legtipikusabb női szokás, amiről egyszerűen nem tudunk leszokni, mert a nőiségünkből adódik. Egyszerűen több figyelmet fordítunk a részletekre, az elejtett szavakra, az apró mozdulatokra és később, sokkal később emlegetjük fel őket célozva azzal valamire! De ezt bizony a férfiak nagy többsége, hiába várnánk, nem fogja megérteni, mert az agyuk egyszerűen nem figyel az ilyesmire! Nekik ezek a célozgatások bonyolult kódoknak tűnnek, amit állandóan próbálnak megfejteni, több-kevesebb sikerrel! Általában kevesebbel! Emiatt azonban nem szabad haragudnunk rájuk és nem szabad görcsössé tennünk őket, csak megértővé kell válnunk, amíg rá nem éreznek, hogy mit akarunk!

6. Lerohanni a személyes terüket!

Igen, ilyenek vagyunk! Nem tudjuk megállni, hogy bele ne kutakodjunk a magánszférájukba! Mindenkinek szüksége van egy nyugodt kis szegletre, amiről tudja, hogy csak az övé! Ezt a helyett meg kell hagynunk nekik! Ahogy nekünk is meg van a régi kis emlékdobozunk egy eldugott fiók alján, úgy nekik is kell hagyni egy magánszférát! Ez kiteljesedhet annyiban is, hogy nem akarunk állandóan rendet rakni a zoknis fiókjában! Férfifüggő, kinek mi az, ami személyes, ezt ki kell tudakolnunk, különben az őrületbe kergetjük őket.

7. Túl érzékennyé válni!

Azt hisszük a férfiak alaptulajdonsága, hogy megvédenek minket, gyenge nőket és emiatt valószínűleg mindig abszolút megértőek, ha valami miatt eltörik a mécses! Ez nem így van! Leggyakrabban fogalmuk sincs, hogyan kezeljék ezeket a helyzeteket, mivel az ő érzelmeik sokkal több mindent elviselnek, ami nekünk már tragédiát jelent! Nem képesek minden problémánkat megérteni, ezért talán nem is kellene mindent rájuk zúdítani! Magunkban már egyébként is tudjuk a válaszokat és egyáltalán nincs szükségünk tanácsokra! Próbáljunk néhány dolgot nélkülük feldolgozni!

8. Vásárlás kifulladásig!

Ezen talán nincs is mit magyarázni! Kevés férfi van, aki kibír egy igazi női shoppingot! Kíméljük őket! Rakassuk ki magunkat a bevásárló központban, és amikor végeztünk egyszerűen felhívjuk őket, hogy végeztünk! Legalább addig lemosatják a kocsit!

9. Szüntelenül beszélni!

A biológia úgy rendelkezett, hogy a nőknek 3-szor annyi szóanyagot biztosított egy napra, mint egy férfinak. Ezért érthető, hogy rengeteget beszélünk, főleg, ha előtte nem volt egy hatalmas barátnői traccsparty valamelyik kávézóban. A férfiak sokkal korábban elhasználják egy nap a szókészletüket, mint mi nők és ők ilyenkor már csak relaxálni szeretnek. Ülni csendben a televízió előtt és bámulni a semmiben! Ez a tulajdonság nem a mai kor vívmánya! Már az őskorban is így volt, csak ekkor még a tűzbe révedtek a hazatérő nagy vadászok! Értsük meg, ha azt mondják, hogy csak a „Lényeget!”, ez genetikusan adódik belőlük! Hívjuk fel inkább valamelyik barátnőnket és beszéljük meg vele az aznap történteket!

10. A szexet használni fegyverként!

Aljas fogás, de nagyon eredményes! Viszont tényleg nem fair ezzel visszaélnünk, mert egyszer talán megbosszulják minden ilyen bűnünket és akkor sokkal jobban fogunk szenvedni!

Nem kell halált megvető bátorság, hogy ezeket az apró szabályokat betartsuk, csak meg kell próbálnunk toleránsnak lenni!

 

forrás: fokuszbanano.hu

Speak Your Mind

*

Ezt olvasta már?


  „Mikor lesz végre esküvő?” Gyakran nyaggatják a már hosszú évek óta együtt élő párokat a rokonok, ismerősök. A különböző statisztikákat figyelve megállapítható, hogy egyre kevesebben választják a hagyományos családmodellt. ...