Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, vezetői tréning, értékesítési tréning, értékesítő képzés, mély belső átalakulás, core transformation, nlp coach, life coach, business coach

Zseniális! Így válasszuk el a tojás sárgáját a fehérjétől!

 

Kínában fedezték fel a puskaport, a papírt, az iránytűt, az Adadis sportmárkát, és azt is, hogyan lehet a legtisztábban elválasztani a tojás sárgáját meg a fehérjét.

A kínai találékonyság az utóbbi időben kicsit megkopott, mivel energiáik kimerültek a nyugati cuccok vicces koppintásaiban (paonasonic hangfal, Nire melegítő, Corcs papucs, Heimekem sör, stb.) de azért néha vannak nagy pillanataik. Például itt a következő, lélegzetelállító videó! Nézzük, hogyan is lehet profi módon, szinte mérnöki precizitással elválasztani a tojás két különböző részét egymástól, anélkül, hogy összekennénk magunkat és kárt tennénk a számunkra értékes sárga részben.

A helyzet az, hogy ez a módszer nem csak praktikus, hanem környezetbarát is, elvégre egy műanyagpalack újrahasznosításának lehetünk szemtanúi.

forrás: jifenzhong.com, player.hu, 

Minden vélemény számít!

Ezt olvasta már?


A nyár egyik legnépszerűbb gyümölcse az őszibarack, és kétség kívül az egyik legfinomabb is, ám a mellett, hogy kiválóan beilleszthetjük nyári étrendünkbe még számos jótékony hatással is bír. De melyek ...