Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, vezetői tréning, értékesítési tréning, értékesítő képzés, mély belső átalakulás, core transformation, nlp coach, life coach, business coach

Te mit teszel ébredés után?

Kitalálom!

Az első dolog, amit reggel ébredés után szoktál csinálni az, hogy leülsz a számítógéped elé és megnézed mailjeidet, ismerőseid állapotfrissítéseit, a Facebook üzenetfolyam “híreit”.

Megnézed, hogy a főnököd üzent-e neked, tájékozódsz mi történt a világban, amíg aludtál, esetleg időjárási és közlekedési információkat böngészel.

A reggelt, a napod legerőteljesebb részét, azt amikor “megközelíted az életed” és “belépsz életed folyamába”, a legproduktívabb időszakodat, arra használod, hogy passzívan szerezz információt a világról.

A tájékozódás fontos alaptevékenység! Ezt a tevékenységünket, hogy tájékozódunk nem lehet elég fontossá tenni, viszont érdemes megvizsgálni, hogy az információszerzési szakasz után hozunk-e döntést és cselekszünk, teszünk-e bármit, amely a céljainkhoz közelebb vinne bennünket. A megszerzett információk relevánsak-e, igazodnak a vágyaink, céljaink eléréséhez vagy csak időt töltünk velük és feleslegesen “terheljük” így magunkat… Az információ amit nem használunk, amelyet megszerzünk és “nem tudjuk használni” életünk viteléhez, az olyan, mint a “súlyfelesleg”. Lelassít, elnehezít, értékes időt vesz el tőlünk! Ráadásul a nap legaktívabb időszakában.

Fordítsd meg dolgokat!

Találd ki és tervezd meg mit tehetnél aktívan életed e aktív és produktív időszakában, amely oly nagy bizonyossággal érkezik meg minden nap… :)

forrás: Seth Godin

http://sethgodin.typepad.com/seths_blog/2012/01/the-first-thing-you-do-when-you-sit-down-at-the-computer.html

 

Javasolt önismereti programunk és tréningünk:

Változtathatsz életeden, ha akarsz…

Minden vélemény számít!

Ezt olvasta már?
magyar_nyelv


A világ nyelvészei szerint ha minden nyelv egy drog lenne, akkor a magyar lenne a varázsgomba. A videó két londoni srác, Owen és Sui interjúját mutatja be. A fiúk londoni ...