Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, vezetői tréning, értékesítési tréning, értékesítő képzés, mély belső átalakulás, core transformation, nlp coach, life coach, business coach

Társkeresés online

A történet egy kora nyári napon kezdődött, amikor már elegem volt a csalódásokból és abból, hogy normális lányokat képtelenség találni. Elhatároztam magam, regisztrálok az egyik netes társkeresőbe, és lesz, ami lesz, találok egy lányt. Nem a nagy őt kerestem, mert fényképről és leírásról nem hiszem, hogy meg lehetne találni valakit, akinek érezni kell az illatát és hallani a hangját, látni a mozdulatait, hogy azt mondhassam, igen, Ő a nagy Ő.

Vegyük sorba milyen emberekkel találkoztam:
– nővel, aki férfinak adta ki magát
– férfival, aki nőnek adta ki magát
– sovánnyal, aki normálisnak mondta magát
– kövérrel, aki soványnak írta le magát
– 12 évessel aki 20-nak mondja magát
– 56 évessel, aki 15-nek mondta magát
– hosszú barna hajú lány, aki az életbe rövid tüsi szőke hajú
– régi képekkel, ami óta felszedett 30 kilót, kitetoválta a szemöldökét, volt egy orr és mell plasztikája
– kamu képeket felrakókkal
– és persze lehet találkozni jól kinéző, őszinte emberekkel, akiknél minden valódi, na ők azok akik napi 200 üzenetet kapnak minden perverztől és az enyémet már elolvasás nélkül kitörlik.

Végül is az egyik regisztrált tag írt nekem egy üzenetet. Megnéztem az adatlapját, de nem volt rendesen kitöltve, képe nem volt és a neve se volt ismerős. Kiderült, hogy egy egyetemre járunk, és a barátnője, aki közös ismerősünk volt mondta neki, hogy regisztrálva vagyok, így keresett meg és írt nekem. Mondta, előbb szeretne beszélgetni, aztán majd találkozhatunk is. Nagyon zavart a dolog, mert ha nem tetszik majd nekem, akkor fölösleges beszélgetésekkel töltöm el az időt. Belementem a játékba, de 1 hetet adtam neki, és utána személyes találkozót kértem. A beszélgetés nagyon nyögvenyelősen ment, kínszenvedés volt egy hétig. Nem fűztem sok reményt a találkozáshoz, de úgy gondoltam, ha már eddig eljutottunk, akkor megnézem magamnak. A lány gyönyörű volt, minden stimmelt, csak hát beszélgetni nem lehetett vele. A chatelések elmaradtak, de néha azért találkoztunk, és kihasználtuk, hogy tetszünk egymásnak.

Egy örök igazságra rájöttem, a csomagolás nagyon fontos, de a belső érték is. A csomagolás alapján választod ki a lányt, de ha nincsen benne semmi tápláló, csak egy gyors finomság, akkor hamar váltogatni fogod, és csak néha csemegézel belőle.

Minden vélemény számít!

Ezt olvasta már?


A flörtölés egy nem fizikai szexuális kommunikáció két ember között, hogy a kölcsönös vonzalmat megbeszéljék testbeszéddel és szóbeli taktikákkal. Ez egy kezdeti rituálé az emberi ismerkedésben, és egy sor játékos ...