Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, vezetői tréning, értékesítési tréning, értékesítő képzés, mély belső átalakulás, core transformation, nlp coach, life coach, business coach

Szerek, amelyek betegítenek, és szerek, amelyek gyógyítanak

Feldmár András és a Quimby

ELTE-BTK, Gólyavár
1088 Budapest, Múzeum krt. 4/A

2011. Szeptember 15. Csütörtök, 19:00

Feldmár András beszél és beszélget szerekről és szeretetről, betegségről és gyógyulásról, nehézségről és könnyűségről, az életről, meg arról, ami abba belefér. Meghívott vendég, beszélgetőtárs: Kiss Tibor /Quimby/ Az este zenei hátterét a Quimby együttes biztosítja.

„Annyi minden szarral kell még megküzdenem ellenséges szélmalmoktól zavaros szellemem “Nincsen veszély” – mondják -csak képzelem. Aztán orvosok jönnek, kezükben fegyver és ha a vegyszer egyszer a vénába hatol: A lakatlan sziget lakó lelke tenger lesz, a szíve lepényhal. Itt úszkál valahol.”

/Kiss Tibor – Quimby/

„A zene engem elvisz az emberiség szívéhez… A Quimby mindig célba talál nálam, vagyis a szívembe. Az ő alkotásaik onnan erednek mielőtt kettészakadt volna a szív és az agy. A görögök még mindkettőt egy szóval illették: phrenos. A zenéjük számomra gyógyító, mert áthidalja a szakadékot a szív és az elme között. Őszinte, spontán, bátor, inspiráló…”

/Feldmár András/

A rendezvény teljes bevételét az első magyarországi Menedék megnyitására fordítjuk. Feldmár András és a Quimby fellépésükkel, Ti pedig a belépőjegyekkel a Menedék Programot támogatjátok.

Köszönjük!

Belépőjegy: 4000 Ft

Jegyek kaphatók az összes ismert jegyirodában, és online (Jegymester, Interticket, Ticketportál)

Minden vélemény számít!

Ezt olvasta már?
Explore-Catalog


Átjárások a "TÉR" közepébe Előadásunk, mini workshopunk ízelítőt ad, gyengéd és egyben hatékony módon bevezetést nyújt arra, hogy problémáinkat - rossz szokást, betegséget, nem kívánt érzelmet vagy bármilyen válságot - lehetőségnek ...