Szabadulj meg 300 kalóriától egy óra alatt

track-stair-walk-400x400Korábbi cikkeinkben volt már szó arról, hogy milyen eszközökkel és gyakorlatokkal tarthatod magad fitten, ha nincs időd vagy lehetőséged konditerembe járni. Most azt is bemutatjuk, milyen gyorsan égetheted el a kalóriákat a megfelelő otthoni edzésekkel.

A következő módszerekkel akár 300 kalóriát is elégethetsz, kevesebb mint egy óra alatt, így biztos lehetsz benne, hogy megfelelő diéta mellett látványos eredményt érsz majd el.

Ugrálj: Az ugrálókötelezéssel sosem nyúlhatsz mellé, ha folyamatosan használod ezt az egyszerű eszközt, már 35 perc alatt megszabadulsz 300 kalóriától. Ha csak nemrég kezdtél el edzeni és hamar kifáradsz, ötpercenként tarthatsz egyperces szüneteket. Így tovább tart a torna, de elkerülheted, hogy teljesítményed vagy elhivatottságod visszaessen fáradtságod miatt.

Táncolj: Ha jó táncos vagy, nincs más dolgod, mint berakni egy ritmusos zenét és mozogni rá. Ha nem vagy biztos a dolgodban, kereshetsz útmutatást az interneten vagy beszerezhetsz egy gyors, modern táncokat oktató DVD-t.

Rendezd át a szobád: A bútortologatás is hatékony fogyási módszer, ha 50 percen keresztül rendezgeted berendezési tárgyaidat, több mint 300 kalóriát égethetsz el. Persze, őrültség lenne naponta ide-oda pakolgatni a bútoraidat, de ha egy nap úgy érzed, hogy nincs kedved ugrálni vagy táncolni, viszont a szobádra ráférne egy kis újítás, akkor nyugodtan vágj bele.

Lépcsőzz: Ez egy remek módszer azok számára, akik többszintes házban élnek. A lépcsőzés az egyik leggyorsabb módszer a kalóriaégetésre, ha tempósan járkálsz le-föl, akár napi félóra is elég a kívánt hatás eléréséhez.

Hasznosítsd a TV-zésre szánt időt: Kedvenc szappanoperád vagy más érdekes műsor nézése közben is elvégezheted a napi edzésmunkát. Válassz olyan gyakorlatokat, melyek hatékonyak, ugyanakkor egy helyben is végezhetők, hogy szemedet végig a képernyőn tarthasd. Jó példa erre a helyben futás.

Forrás: Health.com

Speak Your Mind

*

Ezt olvasta már?
mély belső átalakulás / core transformation


Kisbabát vársz? Gratulálunk! Igyál sok vizet, aludj sokat, viselj bő ruhákat és ne feledkezz meg a megfelelő testmozgásról. Már hosszú ideje létezik a a direkt a várandós nők számára kitalált ...