Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, vezetői tréning, értékesítési tréning, értékesítő képzés, mély belső átalakulás, core transformation, nlp coach, life coach, business coach

Rendezz be saját “edzőtermet” olcsón és fogyj le gyorsabban

self_management_-_fit_woman_jumping_ropeHa nincs időd állandóan konditerembe járni vagy gátlásos vagy és szívesebben edzenél egyedül, otthon is formába hozhatod magad. Ehhez elég mindössze három egyszerű eszközt megvásárolnod és vagyonokat sem kell kiadnod rájuk.

A konditermekben rengetegféle drága felszerelés van, melyek láttán sokan úgy gondolják, hogy az általuk nyújtott, minden testrészre, izomcsoportra kiterjedő edzést lehetetlen máshogyan helyettesíteni. Ez azonban csak tévhit, otthonra is beszerezhetsz három olyan felszerelést, melyek megfizethetőek, ugyanakkor rendkívül hasznosak.

Ugrálókötél

Tudtad, hogy az ugrálókötél használatával ugyanannyi kalóriát égethetsz el, mint futással? Így van, 10 perc alatt 100 kalóriától szabadulhatsz meg ugrálókötelezés közben. Emellett szinte bárhol beszerezhető és olcsó is, könnyedén találhatunk akár 1000 Ft alatti darabokat is.

Egyensúlyozó labda

Az egyensúlyozó labda használatával testednek nagyobb erőt kell kifejtenie, mintha egy stabil felületen állnál. Használhatod a labdát például súlyzózás közben és máris növeled az edzés eredményességét. Jól nézz körül, mielőtt ilyen eszközt vásárolsz, akadnak belőle méregdrágák, de kellő körültekintéssel akár 3-4000 Ft-ért is hozzájuthatsz egyhez.

Kettlebell

A kettlebell (harangsúlyzó, fogantyús súlyzó) remekül átmozgatja egész testedet és a megfelelő gyakorlatokkal minden izom edzhető vele. Többféle méretben és súlyban kapható, kellő odafigyeléssel válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet. A legkisebb, 4-8 kg-os darabok ára többnyire 3-5000 Ft körül van, míg egy 12 kg-os már 7-8000 Ft-ba kerül, ennél is vannak nagyobbak, ezek többnyire 10000 Ft fölötti áron kaphatók, de a kisebbek általában mindenkinek elegendőnek bizonyulnak, aki nem testépítői pályára készül. Van állítható súlyú kettlebell is, ami praktikus ugyan, de hazánkban még meglehetősen drága, 25-30, de akár 45000 Ft-ot is elkérhetnek érte.

Minden vélemény számít!

Ezt olvasta már?
tisztító kúrák


Sokszor előfordul, hogy a házasságban élő nők egyre több és több kilót szednek fel, ez a jelenség sok vicc és internetes mém alapjául is szolgál. A következőkben három egyszerű módszert ...