Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, vezetői tréning, értékesítési tréning, értékesítő képzés, mély belső átalakulás, core transformation, nlp coach, life coach, business coach

ÖNKÉNTES karma megújító rekordkísérlet – avagy az Éjjeli Menedékhely megújítása

Kedveseink, barátaink és ismerőseink!

Ha van rendezetlen KARMIKUS ÜGY-ed akkor augusztus 04-én azt megszolgálhatod, jóváteheted!

“A karma törvénye szerint minden cselekedetünk egy annak megfelelő következménnyel jár, illetve minden, ami történik a világban, az maga egy következmény, vagyis valamilyen oknak az okozata.”

Egy nagyon komoly rekordkísérletre készülnek ismerőseink, barátaink és munkatársaik.

2012. Augusztus 4-én

, egy remélhetőleg napfényes szombaton, megkíséreljük kifesteni az

Léthatáron – Éjjeli Menedékhely

Léthatáron Alapítvány – “Isola” Éjjeli Menedékhely (térkép)

2 rozzant épületét önkéntesek részvételével egy bográcsozós happening keretében!
Kb. 800m2 falfelület meszeléséről van szó, amihez még társul némi pakolás, takarítás… A szállónkat nem szoktuk bezárni felújítás címén (kivéve az árvíz utáni renoválást), most sem fogjuk, tehát

8:00-17:00-ig

van időnk. Nem csupán egy egyszerű festésről van itt szó, komoly rekordkísérlet is egyben. A falfelületet 9 óra alatt akarjuk átfesteni!. Elég szép kihívás, de mint tudjuk

“Legmerészebb álmaink is megvalósíthatók!” :)

Aki éppen nem nyaral, az csatlakozzon hozzánk!  Aki érez magában némi indíttatást, hogy szabadidejét és munkaerejét felajánlja célunk megvalósítása érdekében, azt nagyon szívesen látjuk!!!

Önkéntes munkavégzésünk olaszos hangulatát eredményes munkával szeretnénk ötvözni, ezért kérünk benneteket, aki csatlakozni szeretne, az előre jelezze hogy milyen “poszton” tudna leghatékonyabban közreműködni, mert így a munkák “elosztásánál” ezt figyelembe vesszük, hogy a folyamat-interdependeciákat kiküszöbölhessük!

Tervezett feladatok: mészben tapicskolás, festés-mázolás különböző méretű célszerszámokkal, ágytologatás, fóliázás, buzdítás, lelkesítő szövegek skandálása, utómunkálatok. :)

A választható munkák és foglalkozások kis színes egyvelege, röviden a munkaválaszték:

 • festő

 • rakodó, pakoló,

 • takarító

 • szakács, kukta

egyelőre több nem jut eszembe.  Nektek?

Esetleg támogató… Gyertek és szurkoljatok nekünk!

Jelentkezzetek önkéntesnek!

Jelentkezni itt lehet: lh.isola@gmail.com
Az esemény facebook oldala: https://www.facebook.com/events/322781811147194/

 

 

*** SZÓSZEDET ***

 • Az interdependenciák típusai

Munkafolyamat interdependenciák :

 • tovagyűrűző interdependenciák / bizonyos tevékenységek közös forrást használnak /
 • szekvenciális interdependenciák / egy bizonyos tevékenység nem kezdhető el addig, amíg egy másik nem fejeződik be /
 • reciprok interdependenciák / egy bizonyos tevékenységhez több közreműködő is tartozik /

 Technológiai folyamat inetrdependenciák :

 • a folyamat végeredményének irányából kiindulva mutatják meg hatásukat a létesítménymegvalósulás folyamatára.

 Skála interdependenciák :

 • szélesebb értelemben jelentik egyrészt a megvalósítandó létesítmények gazdaságos méretét, másrészt pedig a megvalósítás folyamatának gazdaságos méretű részekre, tevékenységegységekre történő bontásának szükségességét.

 •  KARMA

A karma (dévanágari:कर्म, páli: kamma, cselekedet, tett) ok-okozat, pontosabban az ok és okozat viszonya, kölcsönhatása, törvénye. Mint fogalom, szerepel az ősi hindu, taoista, buddhista tanításokban és szerepel a modern világszemléletek ismeretanyagában is.

Mit jelent a karma törvénye?

A karma törvénye szerint minden cselekedetünk egy annak megfelelő következménnyel jár, illetve minden, ami történik a világban, az maga egy következmény, vagyis valamilyen oknak az okozata. A karma tágabb értelemben cselekedet, tett, mű. Minden tényezőre vonatkozik, ami a világban történik, és következménnyel jár. Vonatkozik az akciókra, reakciókra, általában a világ törvényei által irányított aktív természeti folyamatokra, eseményekre, az élettelen létezők hatásaira, az emberi és állati cselekvésre, de az embernél fejlettebb, magasabb szinten álló lények, istenek, szellemek megnyilatkozásaira is. Minden aktivitás, azaz ok okozatot szül, és minden ok előzőleg létrejött okozatból eredeztethető. Így jön létre az ok-okozati összefüggések végtelen hálózata.

A karmát nem szabad összekeverni a sorssal, de az eleve elrendeléssel, és az újraszületés tanával sem. Ezek mindegyike önmagában más jelentéssel bír, bár az újraszületés (reinkarnáció) tanának fontos része a karma.

Minden vélemény számít!

Ezt olvasta már?
érzelmi tréning NLP


"Nem kell ahhoz semmi különleges ok, hogy jól érzed magad- egyszerűen elhatározod, hogy azonnal boldog leszel, egyszerűen csak azért, mert élsz, egyszerűen azért, mert így akarod." (Anthony Robbins) ÉRZELMI TRÉNING, ...