Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, vezetői tréning, értékesítési tréning, értékesítő képzés, mély belső átalakulás, core transformation, nlp coach, life coach, business coach

ÖNISMERET | Spiritualitás és Önismeret

Átjárások a “TÉR” közepébe

Előadásunk, mini workshopunk ízelítőt ad, gyengéd és egyben hatékony módon bevezetést nyújt arra, hogy problémáinkat – rossz szokást, betegséget, nem kívánt érzelmet vagy bármilyen válságot – lehetőségnek tekintsünk eddigi életünk túllépésére, és felfedezzük a belső teljességet, ami életünk alapjává válhat. Segítségével egy negatív szokásunkból, egy viselkedésből, késztetésből, hiedelemből kiindulva olyan egységre, szeretetre és kozmikus békére irányuló tudatállapotokat fedezhetünk fel, amelyeket a különféle misztikus iskolák évszázadok óta keresnek – és amelyek – különös módon – negatív mintáink mögött rejlenek.

A gyakorlatok során a résztvevők megtapasztalhatják, hogy bármilyen zavaró viselkedésük, rossz szokásuk, érzelmük milyen jó, pozitív célt szolgál. A célok láncolatának feltárása megmutatja, hogy végső, legalapvetőbb célunk: a jelenlét. Teljességben élni, egésznek lenni, értékesnek lenni, megtapasztalni, hogy eleve megvan bennünk a mindenséggel való kapcsolat. A célok láncolatának következetes végigkísérése mély, belső megtapasztaláshoz és átalakuláshoz juttat. Ezért a változások, melyek a gyakorlatok elvégzése közben jönnek létre egy finom, belülről induló megnyílást, erős átalakulást indítanak el. Ezek az állapotok azonosak a transzcendens vagy spirituális élményeknek nevezett állapotokkal, amelyek által egyre inkább felfedezhetjük, hogy abból az egyetlen belső természetből és erőforrásból indul ki életünk, amik igazán vagyunk. Életünk során, a közös munka alatt ezt a bennünk már meglévő teljességet tárjuk fel.

A gondos alapozás ne teher legyen, hanem kíváncsi kutatás, információszerzés!

Tréningünk az NLP alapjait ötvözve könnyen alkalmazható és hatékony módot kínál arra, hogy mit és hogyan kell tenni azért, hogy sikeres legyen a kommunikációnk, szemben korábbi, esetleg ettől eltérő élményeinkkel. A tréning legfőbb célja azoknak az erőforrásoknak és hétköznapi technikáknak az előhívása és tudatosítása a kommunikációban, amelyek segítségével a problémaorientáció felől az eredményorientáció felé elindulva elsajátíthatjuk, hogy mit (mely viselkedést és elemeit), mikor és hol (mely időben és milyen szituációban, kontextusban kell, lehet, érdemes használni, és milyenben nem), valamint hogyan (vagyis milyen módon) tudunk hatékonyan kivitelezni.

IDŐPONT és HELYSZÍN: 2011. szeptember,

[regisztrált partnereink az őket megillető áron, illetve kedvezményeikkel együtt vehetnek részt rendezvényeinken!)

 

Comments

 1. Helo,
  Azt kérdezném meg, hogy a parkolással kapcsolatban tudnának valami tippet adni? Este hány óráig kell fizetni a parkolásért?

  • Tisztelt Érdeklődő!
   A rendezvény helyszínén, a Nádor utcában a parkolásért fizetni kell este 20 óráig. A közelben több parkolóház is van, amelyek óradíjai közel azonosak az utcai parkolás díjszabásával.
   Mióta megemelték a parkolási díjakat számos szabad parkolóhely akad, viszont meglehetősen drágán. Ha teheti állítsa le az autóját az V. kerületen kívül, pl. a XIII. kerületben a Margit-hídnál és villamossal közelítse meg a Nádor utcát, mert ebben az esetben – információink szerint – csak 18 óráig kell parkolási díjat fizetni, illetve a workshop helyszíne rövid idő alatt elérhető.

   Üdvözlet
   Szathmáry Vanda

 2. Helo,

  A kedvezményes kuponhoz jutásra van még esélyem?
  Mert ha igen és olyan mértékű lehet el is megyek,de ez fontos mert a munkám rovására tudok elmenni.

  üdv:

  Attila

  • Tisztelt Érdeklődő, kedves Attila!
   Jöjjön el a workshopunkra, ez ne legyen akadálya részvételének. Ha tudja alakítsa úgy, hogy ne a munkája rovására tehesse. A regisztrált partnereink élveznek különböző kedvezményeket! Kérem regisztráljon, hogy Ön is igénybe vehesse ezeket.
   A regisztrációnál kérem töltse ki az elérhetőségére vonatkozó adatokat is és kollégáim egyeztetnek Önnel.
   Üdvözlettel
   Szathmáry Vanda

Trackbacks

 1. […] Érdeklődni a selfksills.hu oldalon lehet vagy az alábbi linkre kattintva. […]

Minden vélemény számít!