Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, vezetői tréning, értékesítési tréning, értékesítő képzés, mély belső átalakulás, core transformation, nlp coach, life coach, business coach

ÖNISMERET | Álmokból célkitűzések…

Önismeretés vágyott eredményeink

Bevezetés az álmok, vágyak, lehetőségek és célok, célkitűzések világába

„a célok megmutatják, hogyan juthatsz el oda, ahova menni akarsz, de gyakran nem adnak elég támogatást ahhoz, hogy elindulj. Vágyaink különbözőek. Olyan a hatásuk, mintha a szentjánosbogár fényéhez szokott szemedbe villámfény villanna. Álmodhatsz! Szárnyalhatsz! Olyan határtalan lehetőségek és korlátlan energiák forrását ismerheted meg, amelyek segítségével véghez viheted azt, aminek megvalósítása különben elképzelhetetlen lenne.” Keith Ellis

Cél (álom) ások

Álmodtam magamnak egy életet, de nem élem, csak nézem.

Nagyon kevés olyan ember szaladgál a világban, akinek pontos elképzelése van a jövőjét illetően. Talán, azt sejti, hogy mi lesz a mai gyors menü, de, hogy a holnapi nap mit tartogat, azt már sűrű homály fedi. Célok nélkül csak az idő vasfoga rághat szét minket, ami tiszavirág életünkben igen hamar bekövetkezik.

Akinek nincs célja, szolgasorba kényszerül, és csatlósává válik annak, aki tudja, hogy mit akar. Vannak, akik rövidtávon tervezgetik meg életüket, szemük mindig a talajt pásztázza, de semmiképpen nem emelik fel tekintetüket, és soha nem tudják, hogy mit hoz számukra a távoli jövő. Tény, hogy bátorság kell ahhoz, hogy kihúzzuk a homokból, beszorult fejünket. Elnyúlni az élet mindennapjaiban és egy egész emberöltőnyi időt leülve tölteni, mint a sár, nos, ehhez valóban nem kell energia. De mi lesz a jutalma? Csak elszáradunk, mint a polyva, és a puszta létünk értelmét veszti. Ha vesszük magunknak a bátorságot, és nem félünk többé a körülöttünk imbolygóktól, akkor ki fogunk tűzni magunknak egy célt.

És lám, a világ megérzi, hogy mire vágyunk. Innentől kezdve minden azért történik, hogy mi eljussunk a start mezőről, a pálya végére. A vonzás törvénye minden szükséges eszközt az utunkba sodor majd. A következetesség édes gyümölcse pedig hamar megterem, így pottyan ölünkbe, a várva várt siker. Szeretnél több pénzt keresni? Jobb párkapcsolatot? Kimagasló teljesítményt? Az álmaid célokká válhatnak. Ezt a képességet azonban nem kaptuk ajándékba természet anyánktól, el kell sajátítani. Tanuld meg, hogyan alakíthatod saját életed, a pontos célkitűzés eszközével. Érd el, amit szeretnél, és ne hagyd, hogy az álmaid utáni hajsza pusztán szélkergetés legyen!

A gondos alapozás ne teher legyen, hanem kíváncsi kutatás, információszerzés!

Workshopunk az NLP alapjait ötvözve könnyen alkalmazható és hatékony módot kínál arra, hogy mit és hogyan kell tenni azért, hogy sikeres legyen a célkitűzésünk, szemben korábbi, esetleg ettől eltérő élményeinkkel. A workshop legfőbb célja azoknak az erőforrásoknak és hétköznapi technikáknak az előhívása és tudatosítása, amelyek segítségével a problémaorientáció felől az eredményorientáció felé elindulva elsajátíthatjuk, hogy mit (mely viselkedést és elemeit), mikor és hol (mely időben és milyen szituációban, kontextusban kell, lehet, érdemes használni, és milyenben nem), valamint hogyan (vagyis milyen módon) tudunk hatékonyan kivitelezni.

IDŐPONT: 

2013. Január 03. | Szerda | 18:00 – 21:00 óráig / Eger

2013. Január 08. | Kedd | 18:00 – 21:00 óráig / Budapest

2013. Január 15. | Kedd | 18:00 – 21:00 óráig / Szeged

2013. Január 22. | Kedd | 18:00 – 21:00 óráig / Székesfehérvár

2013. Január 29. | Kedd | 18:00 – 21:00 óráig / Győr

az előadás, workshop díja: 4.800,- Ft helyett most csak 980,- forint!!!

A tréninget tartja

Varga Zoltán - NLP kommunikációs szakember

Varga Zoltán / NLP kommunikációs szakember

Varga Zoltán / NLP kommunikációs szakember

 Varga Zoltán – NLP / tréner, coach és kommunikációs szakember

 

Varga Zoltán NLP

Ha tetszett amit oldalunkon olvasol, kérünk “nyomj egy like”-ot, legyen nekünk is szép karácsonyunk! :)

NLP kommunikációs tréning

Jelentkezz karácsonyi kedvezményünkre és vedd igénybe azt! Lehet hagyod veszni a kedvezményt, mert nem érdekel a spórolás, akkor csak regisztrálj, mert sosem tudhatod miről maradsz le!

A kedvezményes jelentkezés lehetősége már december 31-ig él! Ne habozz, ne veszítsd el a kedvezményt, jelentkezz most!

Minden vélemény számít!

Ezt olvasta már?


D-vitamin depresszió és influenza ellen Télen a vitaminok közül a D-vitamin hiánya számos betegséget, egészségügyi problémákat okozhat. Nem elég tudni, hogy miben van elegendő D-vitamin, hanem testünk számára fontos, hogy ...