Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, vezetői tréning, értékesítési tréning, értékesítő képzés, mély belső átalakulás, core transformation, nlp coach, life coach, business coach

Miről árulkodik a születésnapunk?

 

A nap, melyen a világra jöttünk, sokat elárul legjobb tulajdonságainkról.

Az életünkben jelen lévő számok mind-mind mondanak valamit rólunk,  illetve a minket körülvevő világról. Numerológiai profilunk összeállításakor több számot is figyelembe kell vennünk, melybe beletartozik a nevünk betűihez rendelt számok összege, és persze annak a napnak a száma is, mikor megszülettünk. Az utóbbi számjegy különösen fontos, ugyanis ez árulkodik tehetségünkről, legjobb képességeinkről. Cikkünkben végigvesszük most ezeket egészen 1-től a 31-ig, hogy tisztább képet kaphassunk e világi küldetésünkről, életcélunkról.

 

1
Vezető vagy, a szó legigazabb értelmében, és könnyen megszerzed mások támogatását és bizalmát.

2
Gondolkoztál már azon, hogy elmenj a United Nations-höz dolgozni? Érzékeny, intuitív, és diplomatikus vagy, és ezek a tulajdonságok nagyon jól jönnek ott!

3
Akár dolgoztál rajta, hogy így legyen, akár nem, egy igazi kreatív tehetség vagy, született művész.

4
Hány “a hónap dolgozója” kitüntetést szedtél össze eddig? Te vagy minden munkáltató álma: keményen dolgozó és lelkiismeretes munkatárs.

5
Imádod az életet… sőt, mi több, két kanállal habzsolod! Szereted a folyamatos változásokat, az utazást, és a kalandokat.

6
Nagyon családcentrikus vagy, és szeretsz a rokonaid társaságában lenni – különösen azért, mert született békéltető vagy, így könnyen megoldod az otthon kialakuló vitákat.

7
Az eszed a legértékesebb (és legszexisebb) kincsed. Élvezed bármilyen téma boncolgatását, legyen az spirituális vagy akár tudományos, és elképesztően tudsz koncentrálni!

8
Te vagy az “ötletgyáros”, ha új vállalkozások megálmodásáról van szó! És ami még jobb, hogy üzleti és pénzügyi intelligenciáddal a megvalósításban és működtetésben is jeleskedsz!

9
Nyitott hozzáállásod, hajthatatlan optimizmusod és társaid iránti részvéted igazi “emberközpontú” személlyé tesz.

10
Ambiciózus vagy, és igényled a függetlenséget (mily meglepő!), hogy úgy követhesd az álmaid, ahogy neked tetszik.

11
Idealista, ugyanakkor nem naiv természettel rendelkezel: rózsaszín világodban sokat segítenek erős megérzéseid.

12
Igazi művész vagy: még a legegyszerűbb tevékenységekbe is képes vagy kreativitást vinni, és briliáns látásmódoddal sokakat inspirálsz.

13
Te vagy a “szikla” a családodban és közösségedben. Gondoskodsz róla, hogy az emberek tiszteljék az értékes tradíciókat, és biztosítod számukra a békességet.

14
Szervusz, kedves világjáró! Az utazással járó váratlan fordulatok és kanyarok izgalommal töltenek el. És ahelyett, hogy tartanál tőle, te befogadod (sőt keresed!) a változást!

15
Kreatív oldalad a művészetek felé irányít, kiváló szónoki képességeid pedig segítenek eladni igaz, időtlen tehetséged.

16
Sosem érzed magad igazán otthon a “való világban”: imádsz nagy ötletekkel játszadozni, és mélyen spirituálisan éled az életed. Számodra érdekesebb az a láthatatlan világ, mely nem annyira egyértelmű.

17
Szárnyaló ambícióidat és nagyra törő céljaidat jól ellensúlyozza a pénzügyi és üzleti rátermettséged. Ügyesen árulod a tehetségedet!

18
Nem csak született vezető, hanem egyszerre emberközpontú is vagy. Könnyen ügyes és hatékony menedzser, vagy kedvelt politikus válhat belőled!

19
Annyira önálló vagy, hogy egyenesen letör, ha nem kapod meg azt a fokú szabadságot, amire vágysz. Ha képes vagy rá, hogy egyedül törj ki, egy csomó területen sikeres lehetsz.

20
Olyan vagy akár egy hangulatgyűrű – tükrözöd a körülötted lévők érzéseit és félelmeit. Intuíciód igen erős, de nehezedre esik egészséges távolságot tartanod másoktól.

21
Kreatív vízióidban és egyedülálló ötleteidben hajt az elhatározásod, hogy sikereket arass művészi projektekben.

22
Megvan benned minden, ami egy vezetőnek kell, és ehhez mérten ügyesen látnád el egy nagyvállalat vezérigazgatói, vagy egy nen-profit szervezet alapítói feladatait is.

23
Imádod a változást és az izgalmakat – és ne feledd, mindkettőre szükséged van ahhoz, hogy teljes életet élhess, ezért utazz gyakran és folyton kísérletezz új dolgokkal!

24
Családorientált vagy, és kapcsolataidban különös tehetséggel állítod vissza, illetve tartod fenn az egyensúlyt.

25
Gondolkoztál már rajta, hogy polgármesterként indulj? És, hogy terapeuta légy? Vagy politikai tanácsadó? Becsületes és racionális gondolkozásod és buzgó éleslátásod megvan hozzá!

26
Akár egy gazdag vállalkozó, akár egy kezdő kisvállalkozás vezetője vagy, praktikus intuícióid és szilárd pénzérzéked biztosan sikerre visznek.

27
Született vezető és hatékony menedzser vagy. Egyszerre tudod szervezni és inspirálni az embereket, akár vállalati, osztálytermi, vagy politikai környezetben is.

28
A hatalom aurája vesz körül, mégis akkor tudsz másokat a legjobban irányítani, ha úgy érzed együttműködés.

29
Gazdag a képzelőerőd és életed minden területére jellemző a vizuális hozzáállás. Kreatív kiválóságoddal sok irigyre tehetsz szert!

30
A lelked mélyéig művész vagy, és valószínűleg már anélkül mesteri szintet ütsz meg legalább egy kreatív készségben, hogy valaha is gyakoroltál volna.

31
Nálad minden a családról, és arról szól, ahonnan jöttél, ezért gyorsan minden otthon vagy közösség magjává válsz.

forrás:egeszsegguru.hu

Minden vélemény számít!

Ezt olvasta már?


Hermetikus Asztrológia Tanszék A 2012. nyári izsáki tábor programja AUGUSZTUS 01., szerda 12:00 Érkezés, elhelyezkedés 17:30 Estebéd 19:00 Tábornyitó Mireisz László nyitó előadása 20:00 Nap a Descendensen és Telihold - ...