Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, vezetői tréning, értékesítési tréning, értékesítő képzés, mély belső átalakulás, core transformation, nlp coach, life coach, business coach

Milyen személyiség vagy a vércsoportod szerint?

 A tudósok ezt áltudománynak, babonának tartják, és egy tudományos vizsgálat sem tudta hitelt érdemlően bizonyítani; ettől függetlenül mégis  töretlen népszerűségnek örvend.

Íme az egyes vércsoportok főbb jellemzői:

0-s vércsoport:

Rendkívül nyitott és társaságkedvelő ember. Bár nagy felfedező, mégsem sikerül mindig befejeznie azt, amit elkezdett. Nagyon népszerű, ami nem véletlen, hisz szeret a középpontban lenni, emellett kreatív és magabiztos típus.

A vércsoport

Bár külsőleg nyugodtnak tűnik, olyannyira törekszik a tökéletességre, hogy belül gyakran ideges, feszült. Szégyenlős, lelkiismeretes, megbízható és érzékeny ember. Valamennyi vércsoport közül ő rendelkezi a leginkább művészi hajlamokkal. Törvénytisztelő és pontos ember, ám rossz tulajdonsága a merevség, a makacsság és a túlzott öntudat.

 B vércsoport

Erős akaratú, aki a céljaira összpontosít: ha elkezdi a feladatát, addig nem nyugszik, míg be nem fejezi. Természetesen tökéletesen. Individualista, aki a maga útját keresi és járja. Gondtalannak és vidámnak tartják. Szenvedélyes, rugalmas és optimista típus, aki azonban felelőtlen és feledékeny lehet.

 AB vércsoport

Úgy is mondhatjuk, hogy a vércsoportok “tudathasadásosa”, hisz lehetnek akár nyitott, akár szégyellős, magabiztos vagy félénk. Szavahihető és szeret másoknak segíteni. Természetéből fakadóan többnyire komoly és magányos. Kevésbé jó tulajdonsága, hogy tartózkodó, kritikus, határozatlan és nem bír megbocsájtani.

Érdekesség még, hogy Japánban az A vércsoport , míg Amerikában a 0-s vércsoport a leginkább elterjedtebb. 

Az 1930-as évek óta hódít Japánban az a felfogás, mely szerint a vércsoportok alapján meg lehet határozni alapvető személyiségjegyeinket. Ez az elképzelés olyan népszerű itt, mint például a nyugati kultúrában a horoszkóp-készítés.

forrás:eletforma.hu

Minden vélemény számít!

Ezt olvasta már?


Nézd meg az arcát! Elárulják legfontosabb tulajdonságait!   Új kapcsolat van a láthatáron? Vagy esetleg csak vacsoravendégeidről szeretnél többet megtudni annál, mint amennyit szóban elárulnak magukról? Akkor itt az ...