Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, vezetői tréning, értékesítési tréning, értékesítő képzés, mély belső átalakulás, core transformation, nlp coach, life coach, business coach

Milyen jegyben születtél? Ilyen a tökéletes otthon számodra!

A legtöbb horoszkóp a Naphoz igazodva határozza meg az adott ember felkelő jegyét. Ez igen egyszerű, eredményes – és egyébként igen ősi – technika. Ezen a rendszeren alapulva a napjegyed közül a harmadik az otthonodra, a családodra és a környezetedre vonatkozik. A harmadik jegyed ismeretében megtudhatod, milyen az a környezet, ami a leginkább illik hozzád, és amiben a legkönnyebben találod a meg a harmóniát.

Válaszd ki a harmadik jegyed!

Ha Kos vagy, a család- és otthonjegyed a Rák, elemed a Víz.
Ha Bika vagy, a család- és otthonjegyed az Oroszlán, elemed a Tűz.
Ha Ikrek vagy, a család- és otthonjegyed a Szűz, elemed a Föld.
Ha Rák vagy, a család- és otthonjegyed a Mérleg, elemed a Levegő.
Ha Oroszlán vagy, a család- és otthonjegyed a Skorpió, elemed a Víz.
Ha Szűz vagy, a család- és otthonjegyed a Nyilas, elemed a Tűz.
Ha Mérleg vagy, a család- és otthonjegyed a Bak, elemed a Föld.
Ha Skorpió vagy, a család- és otthonjegyed a Vízöntő, elemed a Levegő.
Ha Nyilas vagy, a család- és otthonjegyed a Halak, elemed a Víz.
Ha Bak vagy, a család- és otthonjegyed a Kos, elemed a Tűz.
Ha Vízöntő vagy, a család- és otthonjegyed a Bika, elemed a Föld.
Ha Halak vagy, a család- és otthonjegyed az Ikrek, elemed a Levegő.

Víz elemű harmadik jegy

Ha az otthon- és családjegyed Víz elemű, akkor a kapcsolatod azokhoz, akikkel együtt élsz, a legfontosabb számodra. Olyan otthont érdemes teremtened, mely nyugodt és építő környezetet jelent számodra, valamint mindennapi menedéket nyújt a napi stressz elől. Egy kellemes fürdőszoba vagy tusoló nagy jelentőséggel bír számodra, az pedig még nagyobb ajándék, ha az otthonod tóhoz vagy folyóhoz van közel.

Levegő elemű harmadik jegy

Ha az otthon- és családjegyed Levegő elemű, akkor a számodra tökéletes otthonod tele van elektromos eszközökkel, könyvekkel – mert a kommunikációs eszközök és az információhordozók lényegesek számodra. Szereted lakóhelyeden is lefoglalni magad, a háttérben szinte mindig zümmög valamilyen zene, vagy megy a tévé. A számodra ideális lakás nagy terekkel rendelkezik, betölti a fény, és egyedi panorámával is rendelkezik.

Föld elemű harmadik jegy

Ha az otthon- és családjegyed Föld elemű, praktikus és funkcionális tér illik hozzád, mely minden alapvető szükségletednek megfelel – és természetesen védelmet nyújt számodra. A Föld eleműek számára az ideális otthon igen egyszerű, és olyan berendezési tárgyakkal van tele, melyeket könnyű tisztán tartani. A konyha is fontos számodra, de elsősorban az étkezés szempontjából – társasági életet nem itt élsz.

Tűz elemű harmadik jegy

Ha az otthon-és családjegyed Tűz elemű, akkor a számodra ideális lakhely aktív, ahol te magad is formában maradsz. Olyan hely, ahol sok gimnasztikát vagy más testmozgásformát végezhetsz, ahol van hely a tánchoz, sőt, ahol esetleg egy szauna vagy egy medence is helyet kap. A lakás igazi önkifejezési eszköz számodra, ideális esetben nem hagysz beleszólást annak berendezésébe.

forrás: life.hu

Minden vélemény számít!

Ezt olvasta már?
feng shui


Gyógyászat–Élettan Tanszék Klasszikus feng shui képzés Kezdés: 2012. október 27. Feng shui klub – bevezető elő¬adások, beszélgetés. Időpontok: szeptember 15. és október 13. 10–12 óráig. Előadó: Lázár Márta, klasszikus ...