Mikor jön el az első szex ideje?

Egy új kapcsolat rengeteg izgalmat hordoz magában. Szeretnénk minél több időt tölteni a választottunkkal, igyekszünk megismerni szokásait. Túl az első csókon a legizgalmasabb kérdés, hogy mikor jön el az ideje az első szexnek.

szex

Félelmek
Az első szexszel kapcsolatban tele vagyunk fenntartásokkal. Azt gondoljuk, hogy ha túl hamar engedünk a kísértésnek, azt hiszi majd a szerelmünk, hogy könnyen kaphatóak vagyunk. Ha túl későn, akkor az a baj. Próbálunk ragaszkodni a konvenciókhoz úgy, hogy közben mind a lelkünk, mind a testünk, teljesen mást akar.

Így látja ő
Még te komoly csatát vívsz az erkölcseiddel arról, hogy mikor mit illik, addig a férfiak ezt jóval egyszerűbben élik meg. Egy férfi már az első randira úgy készül, hogy azon jár az esze, mikor tehet a magáévá. Ha bármikor, csak egy kis esélye van arra, hogy megkaphat téged, akkor meg fog próbálni élni a lehetőséggel. A nőknél a szex és a szerelem között sokkal szorosabb kapcsolat van, mint a férfiaknál. Náluk is fontosak az érzelmek, de ez nem függ össze a vadászösztönnel.

Mikor van itt az idő?
Akkor, amikor te úgy érzed. A megfelelő alkalom akkor jön el, amikor azt szeretnéd, hogy testileg-lelkileg az övé légy. Nem kell azon gondolkodnod, hogy szerinte mi az ideális időpont. Neki bármikor jó, amikor neked is.
Az igazán fontos kérdés, hogy neked mennyi idő kell ahhoz, hogy esetleg nála töltsd az éjszakát. Ez a te tempód, neki pedig kötelessége tiszteletben tartania az intimitásodat. Egy nőnek mindig több időre van szüksége, pláne, ha nem egy gyors kalandra vágyik. Ezt pedig a férfiak tudják.

Amiért érdemes kivárnod
Ha voltál már igazán szerelmes, és volt esetleg egyéjszakás kalandod, akkor tudod, hogy a kettő között milyen hatalmas különbség van. A szex önmagában egy nagyon jó dolog, de ha valaki olyannal műveled, akit szeretsz is, annak egészen különleges varázsa van. A saját érdekedben ajánljuk, hogy szakadj el az elvárásoktól és azoktól a hiedelmektől, hogy a férfi messzemenő következtetéseket von le abból, mikor fekszel le vele először. Élvezd, hogy szerelmes vagy, dőlj hátra, és ha éppen úgy hozza az éjszaka, engedj a csábításnak!

Forrás: femcafe.hu

Speak Your Mind

*

Ezt olvasta már?


„Lehet–e barátság férfi és nő között, és ha igen, miért nem?”- íródott mindez Karinthy Frigyes tollából, ezzel azóta is örök kérdést adva a nagyérdeműnek. A vélemények megoszlanak, de lássuk, mi ...