Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, vezetői tréning, értékesítési tréning, értékesítő képzés, mély belső átalakulás, core transformation, nlp coach, life coach, business coach

horoszkóp

Éves horoszkóp 2013

kosKOS | éves horoszkóp

Ahhoz semmi kétség sem férhet, hogy hihetetlenül nagy kapacitással rendelkezel. Uránusz a jegyedben tartózkodik, így annál inkább fokozódik benned az energia, a függetlenségi vágy, az eredetiség, de a heves, nyughatatlan természet is jobban erőt vehet rajtad. Az eddigiekhez képest nehezebben fogod tűrni a kötöttséget, és azt, ha mások irányítani szeretnének. Az év első felében a munkádra kell összpontosítanod, mert elégséges egy elsietett döntés, egy elhibázott lépés, és könnyen az utcán találhatod magad. Annyi biztos, hogy sok szellemi kihívásnak leszel kitéve, ami számodra csak ösztönző hatással bír és visz előre. A túl sok társasági élet rányomhatja a bélyegét az egészségi állapotodra és felemésztheti az energiatartalékaidat is. Július hónap amolyan hirtelen döntések, vagy változások időszaka lehet, jobb, ha felkészülsz váratlan és kiszámíthatatlan dolgokra. A kiszámíthatatlanság arra jó, hogy próbára tegye a türelmedet. Júliustól megkezdődik a nagy udvarlások időszaka, amely számos örömteli perceket tartogat majd. Olyannyira elvakíthat a szerelem érzése, hogy elmulasztod észrevenni, hogy a kedvesed túl komolyan gondolja! Vigyázz, nehogy végül a másik fél rabszolgájává válj. Végül ráébredhetsz arra, hogy olyan emberbe lettél szerelmes, akivel sem vele, sem nélküle nem tudsz élni. Augusztus közepén attól óvnak a csillagok, hogy bármilyen ingatlan ügyekbe, vagy egyéb pénzkockázatokba bonyolódj! Nagy ugyanis a rizikófaktor, hogy ebben az időszakban komolyabb anyagi veszteségek érhetnek. Anyagi helyzetedre összességében nem panaszkodhatsz az év folyamán, ennek ellenére aligha gyarapíthatod a bankszámládat. Az év végi bolygóátvonulások érdekes találkozásokat, sőt egy kellemes, felejthetetlen utazást is ígérnek.

horoszkóp
BIKA | éves horoszkóp

Az elmúlt hónapok sikersorozata még ha nem is szakad meg, de mindjobban előtérbe kerülnek idén az otthoni kötelességeid, gondjaid, és energiáid nagy részét a szüleidre kell valószínűleg fordítanod. Hivatásodban ambícióid kissé elérhetetlennek tűnnek, de lesz elég türelmed és kitartásod a célod eléréséig. Merész ötleteid támadnak a vállalkozásoddal kapcsolatosan, csak ne vágj bele a nyári szabadságok idején, hanem inkább közvetlenül előtte, vagy miután lefut a nyári szezon. Míg márciusban nagyobb fellendülés mutatkozik az anyagiak területén, augusztusban pénzügyi gondjaid támadhatnak, de még jogi viták is keseríthetik az életedet. Ugyanis elég sok csábító ajánlattal kecsegtet nem csak az élet, de a szélhámosok is! Az esetleges pénzveszteségeket annak is betudhatod, hogy túlbecsülöd az erőidet, vagy minél jobban állsz egy darabig anyagilag, nem elégedsz meg azzal amid van és még nagyobbat szeretnél kaszálni. Otthonfelújítás drága mulatság lenne, viszont nyáron kedvező ingatlan adás-vétel lehetősége is adódhat. Gyökeres változások várnak rád a szerelmi életedben is. Ez lehet új partner, de a tranzitok utalhatnak arra is, hogy régi kedveseddel sikerül rendezned, ill. felvenned a kapcsolatot. Valószínűleg többet aggodalmaskodsz az egészséged miatt, de a megelőzés céljából hasznodra válik, ha jobban odafigyelsz állapotod jobbítására. Nyár elején a szakmád területén nem csak a véletlenszerűségek játszanak a kezedre, hanem hatékonyabban tudsz érvényesülni abban az esetben is, ha már egész évben céltudatosan intézed az ügyeidet és megpróbálsz tanulni az eddigi hibáidból. Nyár beköszönte előtt óvakodj a gyors fogyást ígérő módszerektől, ezen kívül egészségügyi szempontból más veszély nem fenyeget. Június első hete balesetveszélyes, fokozottan óvatosnak kell lenned a közlekedésben! Októberben egy igen karizmatikus személy bukkanhat fel az életedben, akivel valószínűleg a Szilvesztert is tölteni fogod majd.

 

horoszkóp

IKREK | éves horoszkóp

Alighanem már hagyomány, hogy az év első napján szent fogadalmat teszel és elhatározod, hogy leszoksz a dohányzásról, vagy változtatsz az életmódodon. Legfontosabb, hogy az étkezési szokásaidat szigorúbb keretek közé szorítsd. Készíts napirendet, és próbálj egyfajta rendszert vinni a napjaidba, mert leginkább a rendszertelen táplálkozási szokásaid miatt fordulhatnak elő egészségügyi problémáid. Az újdonságokra való nyitottságod révén felszínre tudod hozni belső erőforrásaidat, így idén kisebb erőfeszítésekkel nagyobb eredményeket érhetsz el a szakmádban, és több olyan ember elismerését vívhatod ki, akiknek a véleményére sokat adsz és adtál mindig is. Ezzel együtt nehéz lesz szimpatizálnod valakivel, aki igen lekezelő volt mindig is veled, különösen, amikor pénzügyekről van szó. Ősz elején új felelősségi kört kaphatsz a munkahelyeden, amit igen megtisztelőnek, egyben fárasztónak is találsz. Mindent fogadj el, amit az élet kínál – jóval, rosszal, nehézségekkel együtt, ne akard saját akaratodat ráerőszakolni a sorsra. Gondolj arra, hogy minden úgy is a Te érdekedben történik! Legtöbb fájdalmat azzal okozhatsz magadnak, ha olyasmiről álmodozol, ami nem valósulhat meg. Aki idén ott fog hagyni, év vége felé újra felbukkan. Csak ne legyen túl késő, mert nyáron valaki úgy elcsavarhatja a fejedet, hogy már-már a függetlenségedet is képes lennél feladni. Jó néhányan le akarnak majd beszélni a házassági szándékaidtól, mert arra gyanakszanak, hogy a partnered nem túl megbízható. Ebben az évben plusz bevételi forrásokra is tehetsz szert, miközben teljesen más dolgot kerestél. Vigyázz, nehogy elmenj remek lehetőségek mellett csupán azért, mert váratlanul jönnek. Képességeidet tovább csiszolhatod egy tanfolyamon, így hamarosan szakértője lehetsz egy olyan területnek, mely akár új irányba terelheti a karrieredet, vagy az üzleti vállalkozásodat. Azonban a megkeresett pénzedet nyár derekán érdemes visszaforgatnod az üzletbe, vagy olyan lehetőségbe fektetned, mellyel biztosíthatod anyagi hátteredet.

 

 

 


RÁK | éves horoszkóp

Ebben az évben kicsit háttérbe szorulhat a társasági életed, de ezt nem is fogod bánni igazán. Valóban jobb, ha a barátságaid minőségére törekedsz, mint a mennyiségre. Az év eleje hivatás terén tartogat néhány erőpróbát, amikor is rájöhetsz, hogy szinte senkire nem számíthatsz. Szerelem terén nagyobb problémát okozhat, amikor majd Valentin nap környékén kiderül, hogy egyszerre több ember fejét is elcsavartad. Ha már házasságban élsz, akkor a kapcsolatod megújulását remélheted a tavaszi bolygók átvonulásoktól. Nyár viszont meglepő fordulatokat tartogat a szerelem terén, amikor csak az erős szálak menthetnek meg a kapcsolatod összeomlásától és a szakítástól. Jól tennéd, ha összeszednéd magad és erőt vennél magadon, mert az álmaidhoz szinte napról-napra közelebb kerülhetsz! Akaraterődnek meglesz az eredménye! Ősz környékén bármennyire is megvagy győződve arról, hogy egy energiavámpír áldozata lettél, elég, ha több C és E vitamin pótlásáról gondoskodsz. Emelkedni fog az életvitalitásod. Ezen kívül egészségi állapotodat legjobban a természetes és alternatív gyógymódok alkalmazásával tudod a legjobban megőrizni és fenntartani. Nyári szezonban vigyázz magadra, mert számos balesetveszély fenyeget. Legyél óvatos háztartási eszközökkel is és a vezetéssel is. Nem ajánlatos batmant sem játszanod sértődöttségeid, vagy hangulat ingadozásaid során, mert még zuhanási baleset sincs kizárva. Vagy kerüld a magas, veszélyes helyeket is. Ősszel hosszabb utazást tervezhetsz. Ha a családod, vagy a barátaid nem képesek követni a kalandvágyaidat, ne bosszankodj, mert útközben megismerkedsz valakivel, aki nem kis mértékben megváltoztatja a közeljövődet! Év végén számíthatsz arra, hogy a két ünnep közötti szabadságodat nem tudod kivenni, de ne búsulj, mert január elején kipihenheted az ünnepek és a túlórázások fáradalmait!

 


OROSZLÁN | éves horoszkóp

Már januárban kellemetlen meglepetések érhetnek a munkahelyeden. A probléma nem a körülményekben van, hanem a saját hozzáállásodban: ha optimista maradsz, akkor az élet hozhat másik munkalehetőséget, ha nem, akkor jelentősebb veszteségeknek lehetsz kitéve. De meglehet, hogy valaki pályázik a helyedre és valamelyik kollégád időzített bombákkal próbálja romba dönteni eddigi karrieredet, pozíciódat. Szerelem terén mindig is elkényeztetett az élet, mindig is könnyen meghódítottál akit csak akartál. Idén viszont veszélybe kerülhet az eddig stabil kapcsolatod is – talán pont a magabiztosságod miatt. Mivel nehezen viseled a kudarcot, idejében egy kis önelemzésre lenne szükséged. Ezt megteheted már rögtön január első napjaiban, mert ilyenkor tett fogadalmakat többnyire mindenki komolyabban veszi és be is tudja tartani. Az önelemzésen kívül idén jobban előtérbe kerülnek a magánügyeid és a családhoz, szülőkhöz fűződő kapcsolataid, amelyeket illene gatyába ráznod. Karriereddel kapcsolatosan akkor leszel sikeres, ha átdolgozod a munkamódszereidet és a kollégákhoz való viszonyulásodat. Nyáron adódik alkalmad, hogy meglátogasd a távolban élő rokonaidat. Egészség: leginkább a szív-, és érrendszeri betegségeknek vannak kitéve az Oroszlán szülöttek, különösen azok, akik keveset mozognak. Ha ülő munkát végzel, érdemes lenne legalább óránként járnod egyet, vagy ülés közben ne tedd keresztbe a lábaidat, mert az ilyen lábtartás elnyomja, ill. károsítja a vénákat. Bármilyen egészségügyi rendellenességeket tapasztal az év során, semmiképp ne kezdjél bele öngyógyításba, mert a mellékhatások-, és a helytelen gyógyítás miatt nyaralás idején akár kórházba is kerülhetsz. Ha magányosan töltöd a nyarat, akkor a Vénusz olyan új szerelemmel is megajándékozhat, hogy majd Szilveszterkor nem tudod majd, kinek az oldalán köszöntsd az Új Évet!

SZŰZ| éves horoszkóp

Kedvedre való változások várhatók hivatásod területén. Márciusban lerakhatod eddigi fáradozásodnak és további terveidnek szilárd alapját, de a továbbképzéshez azonban bővítened kell a szakmai ismereteidet. Pénzügyekben idén sokkal nagyobb szükséged lesz az egyébként is gyanakvó és bizalmatlan természetedre. Leginkább a közös pénzügyi ügyletektől óvakodj és a túl jónak tűnő ajánlatoktól. Kiegyensúlyozottságod megtartása érdekében töröld a felesleges feladataidat, de egy külső tatarozás is megújítja a lelkedet. Egyébként, ha kerülöd az ideges képzelgéseket az egészségi állapotodról, sokkal jobb lesz a közérzeted. Szabadulj meg tehát mindenkorra a felesleges aggályoktól. Június eleje kedvez az utazásoknak, a nyaralásnak, ekkor még számos kedvező lehetőségek közül választhatsz. Igyekezz az egész családod kedvében járni, ne csak a saját kényelmedre gondolj. Az augusztusi meleget minden Szűz nehezen viseli, ezért próbáld a teendőidet elintézni és áttenni kora reggelre, vagy esti órákra, ha lehet. Nyár folyamán egyik barátod rábeszél arra, hogy menjetek egy zenés szórakozóhelyre, ahol számos új emberrel megismerkedhetsz. Ha másra nem is látod jónak ezt a nem hétköznapi kiruccanást, legalább nem leszel magányos. Ám, majd néhány hét elteltével, valakinek a társaságból eszébe jutsz és ha közel engeded magadhoz, ő lesz az, aki szembesít Téged azzal, hogy igenis, vannak érzelmeid. Már csak rajtad múlik, milyen mértékben osztod meg a magánéletedet az illetővel, mivel szinte állandóan a korábbi kapcsolatod után keseregsz. Anyagilag ősszel kissé szűkös helyzetbe kerülhetsz, de ez jó lecke lesz azért, hogy a jövőben okosabban kezeld a pénzügyeidet. Pedig általában mindig spórolós vagy és jól bánsz a pénzzel. Váratlan kiadások is felmerülhetnek többször az év folyamán, melyek miatt jobban vissza kell fognod magad és néhány hétig csak nélkülözhetetlen dolgokra költhetsz. Vigyázz, mit kívánsz az év végén, mert a sors a szavadon fog!


MÉRLEG | éves horoszkóp

Ha munkát keresel, ha nem, rögtön az év eleje olyan új lehetőséggel kezdődhet, amivel még talán nem is foglalkoztál. Természetesen nem kell munkahelyet váltanod, ha csak nem a főnököddel nem tudsz kijönni, akit mellesleg nagy valószínűséggel áthelyeznek máshova. Ragyogóak a kilátásaid akkor is, ha ebből a hónap első napjaiban nem érzékelsz sokat. Munkahelyeden akkor tudsz a legjobban érvényesülni, ha a saját tapasztalataidra támaszkodsz. Szívügyeid terén egy hosszabb, bizonytalansággal teli időszak után visszanyerheted a jövőbe és a szerelmedbe vetett bizalmadat. Életednek egy régi, de mégis új szakasza kezdődik tavasz derekán elég stabil és biztató előjelekkel. Ne fordíts hátat az újrakezdésnek, a hosszabb mosolyszünetért valahol saját magadat okolhatod. Szexuális életed jelentős fellendülésen mehet keresztül, ha végre képes leszel elfogadni azt a tényt, hogy a szerelem sohasem kiszámítható. Május végén váratlan szituációk és vészhelyzetek üthetik fel a fejüket a családodban, a családi életedben, esetleg a szüleid körül. Szintén ez idő tájt többet aggódhatsz az egészségi állapotod miatt, mivel a rosszulléteidet nem tudod minek betudni. Gyógyszereket csak orvosi utasításra szedjél különösen májusi-júniusi időszakban, egyébként kimerültséged hátterében valamilyen személyes konfliktus állhat. Önmarcangolás helyett fogadd el mások másságát, de az újszerű események által is sok lelkierőt meríthetsz. Június végén szerelmi életedbe jöhetnek új izgalmak. Bőven adódik alkalmad arra, hogy beleharapj egy tiltott gyümölcsbe. Ha párkapcsolatban élsz, bármennyire is nagy a kísértés, ura leszel az ösztöneidnek, ha a mostani kapcsolatod a fontosabb. December elején egy titkos pénzforráshoz juthatsz, de ne igyál előre a medve bőrére, mert az összegre karácsonykor szükséged lesz. Számos anyagi szűkölködéssel szembesülhetsz annak következtében, ha az utóbbi időben nem kezelted felelősségteljesen a kötelezettségeidet.

 


SKORPIÓ | éves horoszkóp

Hivatásodban az antipátia lehet erős hatással a munkád minőségére rögtön az év elején. Bosszúságok hátterében az állhat, ha a problémát nem megoldani próbálod, hanem annak az elhárításán fáradozol. A magánéletedben a partnered nem nézi jó szemmel a könnyen szövődő ismeretségeidet. Néhány tavaszi „üzleti tárgyalásaidat” valószínűleg alá kell támasztanod hiteles magyarázattal. Egyéb kellemetlen incidens is megzavarhatja a családi békédet, ezért soha ne feledd, hogy a nehézségek az igazi próbakövei a házasságnak. Nyáron kicsit szorulhat a hurok a nyakad körül, persze már rég nem a szerelmi életedre utalva! De ne feledd, hogy a szorult helyzetekben jönnek a legjobb ötletek. Szánj több időt a pihenésre és a lazításra, mert ha túl nagy tempót diktálsz magadnak, a végén az egészséged látja kárát és míg mások nyaralnak és tengerparton lógatják a lábukat, téged a mentők elvihetnek egy kis kényszerpihenőre! Ősszel az elképzeléseid ellentétbe kerülhetnek a családod elképzeléseivel. A felmerülő nézeteltérések megkérdőjelezhetik az alkalmazkodó képességeidet, de elképzelhető, hogy csak több szeretet kimutatására lenne szükség ahhoz, hogy visszaálljon a családi béke. Év vége felé ismét jelentkezhetnek az otthonoddal kapcsolatos gondjaid is, de most még a szerencsés véletlenek, s még inkább segítőkész ismerőseid is a megoldáson dolgoznak. Neked csupán annyi a feladatod, hogy tanulj a történtekből, hogy aztán a jövőben ne duplázzál rá a korábbi hibáidra. Év végén olyan szerencsés és kedvező fordulat várható az életedben, amely megnyitja az utat a karriered előtt. Ne feledd azonban számon tartani a kötelezettségeidet, mert egy apró késedelem fejében is jelentős kamatot számolhatnak fel.

 

horoszkópNYILAS | éves horoszkóp

Már rögtön az éve elején úgy érzed, hogy kezdenek összecsapni a hullámok a fejed felett. A kialakult helyzetért nem a bolygók tehetnek, hanem nem kellett volna az erődön felül elkötelezettséget vállalnod másokért. De ezért ne kezd szomorúan az új esztendőt. Ha az első napjaid nem is az elképzeléseid szerint alakulnak, lesz még rá alkalom bőven év közben, hogy a Fortuna rád mosolyogjon. Tavasszal jó eredményt ígérnek a tanulmányaid, így aztán sokkal könnyebben tudod venni a munkahelyeden az akadályokat, amelyeknek egyre keményebben meg kell felelned, ha szinten szeretnél maradni és tartani a lépést a kollégáiddal. Ahhoz, hogy a munkahelyeden jobban menjenek a dolgok, jóval nagyobb visszafogottságra és türelemre is lesz szükséged. Ne tarts haragot a kellemetlenkedő kollégáddal szemben, úgy könnyebben tudod venni a felmerülő akadályokat. A túlfeszített kezdet után végül szilárdan megalapozhatod a jövődet. A házastársadhoz fűződő kapcsolatodat az anyagi nehézségeken kívül a rosszindulatú szomszédok, vagy barátok közül valaki, vagy a balszerencsés véletlenek sorozata ronthatják. Mivel a pároddal már egy ideje nehezen találtatok közös nevezőt, a harmónia felbomlása annak következtében is beállhat, ha a feszültségeid levezetésére más karjaiban keresed a menedéket. Érdemes elgondolkodnod azon, milyen veszteséggel járhat az, ha valamit elveszítesz, vagy feladsz. Az első negyedévben és ősz tájékán mindenképp seperd félre a korábbi elképzeléseidet az üzleti ügyeket illetően, és ez alkalommal hallgass inkább egy tapasztalt szakember tanácsaira. Lehetőleg ne tedd kockára a vagyonodat, mert gyökeresen irányt válthat az életed egyenesen valamelyik híd alá! Nyár folyamán változás köszönthet be az életedbe egy nem várt pillanatban. Örülni is fogsz neki, mert már talán kicsit unatkoztál a megszokott környezetedben. Szeptember közepén ha képes leszel lépést tartani az üzleti szféra forgatagával, nagy sikereket érhetsz el. Addig is takaríts meg annyi pénzt, amennyit tudsz.

horoszkópBAK | éves horoszkóp

Kicsit feszültebb hangulatban kezdődhet az új esztendőd. A bajok gyökere elsősorban a gyakran ok nélküli pesszimizmusodban rejlik. Az év eleje érzékennyé tehet a környezetedben zajló változásokra is, így aztán hajlamos lehetsz arra, hogy a túlterhelés hátrányosan befolyásolja majd a munkádat és az eredményeidet. Ahogyan aztán elegendő időt szánsz a pihenésre is, és ahogyan közben telik az idő, a lehetőségeid javulnak. Sikeresen birkózhatsz meg azokkal a szakmai, esetleg anyagi gondokkal, amelyekkel korábban hiába küszködtél. Ha egyedül élsz, és fel szeretnéd adni a magányt, akkor mindenképp fogadd el barátaid meghívását egy közös nyaralásra, vagy ha mást nem, év végére ajándékozd meg magad egy külföldi utazással. Így majd vagy nyáron, vagy útközben az év végi forgatagban biztosan találsz valakit, akivel a szerelemben jól egymásra tudtok hangolódni. Munkával kapcsolatosan az év folyamán többször kiéleződhetnek a szakmai ellentétek és leginkább mások miatt nem tudsz előbbre jutni a feladatok megoldásában. Legjobb, ha csak akkor lépsz a felszínre, amikor mások elfáradtak, vagy feladták a probléma megoldására a keresgélést. Ha ezt megfogadod és tudod is tartani, akkor föléjük tudsz kerekedni és azt tapasztalhatod, hogy azok, akik a helyedre pályáztak, sorban vereséget szenvednek és mögötted maradnak. Az anyagi gondjaidat leginkább Bika jegyű szülöttekkel tudod megoldani. A sok hús fogyasztása bőrjelenségekkel járhat! Év vége felé a kisebb akadályok ellenére jó tempóban tudsz dolgozni. Egyik kollégád meglepően pozitívan áll hozzád. Ez a tény különösképp Neked is szemet szúr. Keresd az illető társaságát, mert életre kialakuló barátság is kialakulhat köztetek!

 

VÍZÖNTŐ | éves horoszkóp

Már az első két havi bolygóállás megrendítheti a szilárdnak hitt kapcsolataidat és ebben az időszakban akadályokat gördít az élet közétek, ami nem véletlen. Vannak ugyanis olyan barátnak hitt ismerőseid, akikben nem bízhatsz meg, és a sors pont az akadályokkal segít, hogy kizárd őket az életedből. Ne dőlj be a látszatnak, mert hamis emberek vehetnek körül. Az új esztendő új lehetőségeket is kínál, így az év első heteiben akár még a jövőddel kapcsolatos legvadabb elképzeléseid is valóra válhatnak. Jóformán csak bizakodó körülmények és esélyek mutatkoznak. Melléd szegül a siker, ha nem szállsz szemben a kételkedőkkel és bízol a saját képzelőerődben. A csillagállások is lehetővé teszik, hogy kedvező önálló döntéseket hozzál. Pénzügyi helyzetedről tárgyalj diszkréten, és kerüld a mindenféle kisebb kockázatokat is, mert nem lesz módod pótolni a veszteségeket. Ha tavasszal természetgyógyászat felé fordulsz a panaszaiddal, előbb kérj szakvéleményt. A nyári játékok közül mellőzd az extrém és a megerőltető sportokat. Az év második felében egy érdekes körülmények között szövődő ismeretségből nagy szerelem születhet, csakhogy valamilyen balszerencsés körülmények elszakíthatnak a kedvesedtől. Néhány hónap múlva viszont váratlan körülmények között újra találkozhattok, és szövögethetitek a kapcsolatotok szálait. Októberben a váratlan, előre be nem jelentett vendégeknek ne nyiss ajtót! Novemberben teljes fordulatot vehet az életed hivatás szempontjából, egy ismerősöd segítségével olyan állást találhatsz, amelynek nehezen tudsz ellenállni, mivel az jobban megfelel az elképzeléseidnek, és közelebb áll a képességeidhez is. A munkád sok kitartást és elkötelezettséget követel, de még olyan tanulmányokba is belekezdhetsz, amelyek már régóta foglalkoztatnak.

 

horoszkópHALAK | éves horoszkóp

Amíg mások azon fáradoznak, hogy kiheverjék a szilveszteri fáradalmakat, addig téged a legjobban az meríthet ki, hogyan oszd be a fennmaradó pénzedet, mivel kicsit túlköltekeztél az ünnepek alatt. Már nem először fordulhat elő, hogy olyan munkát elvállalhatsz, amelynek a bérét csak jóval később kapod meg. Március közepén valószínűleg új aspektusból kell szemügyre venned pályafutásod további sorsát. Gondosan mérlegeld komolyabb döntéseidet, mert egy-két terved kudarcba fulladhat. Hasznodra válhat, ha idejében észreveszed a különböző útvesztőket. A hónap hátralevő részében több erőfeszítést kell tenned ahhoz, hogy fenntartsd eddigi színvonaladat. Frontérzékenységedet citromfű-teával tudod kiválóan kezelni. A párkapcsolatodban kedvező változást hoz a nyitottság. A kedvesedhez fűződő kapcsolatod bensőségesebbé válhat, viszont ugyanez nem mondható el a barátságaidról, akiknél egyértelmű jelét látod, hogy csak a számító szándék, vagy csak a látszat köt hozzád, azokat érdemes lenne leépítened és távol tartanod magadtól. Év végén anyagi helyzeteden csak a vásárlási rohamaid ronthatnak a legjobban. Boldogsághormonjaidat ideig-óráig táncterápiával is pótolhatod, de nem kell karácsonyig várnod a beteljesülésre. 19-e körül úgy készülj, hogy döntő fordulat következik be a szerelmi életedben. Munkád révén bontakozhat ki egy romantikus kapcsolat, akitől megkaphatod mindazt, amit eddig mindig is titkon reméltél. Mások szerelmi ügyeibe ne ártsd bele magad, mert kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. A pénzkezeléssel kapcsolatosan változtatnod kell az eddigi szokásaidon. Ez lehetne az Új évi fogadalmad is akár!

forrás: ezoworld.hu

Minden vélemény számít!

Ezt olvasta már?


  Egy új kutatás eredményei azt mutatják, hogy az ősszel született babák nagyobb eséllyel érik meg századik születésnapjukat. Az, hogy valaki melyik hónapban születik, komoly hatással lehet a fejlődésére (méhen ...