Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, vezetői tréning, értékesítési tréning, értékesítő képzés, mély belső átalakulás, core transformation, nlp coach, life coach, business coach

Hány szám alatt laksz? Olyan az otthonod!

 

Nem a külsőségekről lesz most szó, hanem a lakhely rezgéséről, és a ránk gyakorolt hatásáról. Ha hiszünk benne, akkor akár a javunkra is fordíthatjuk. Ha nem, akkor tekintsünk a számok, otthonunk, és életünk kapcsolatának felfedezésére kikapcsolódásként. Lehet, hogy a végén mégis csak lesz benne valami.

A legegyszerűbb dolguk azoknak van, akiknek a lakcíméhez egyetlen szám kapcsolható, nincs lépcsőház, emelet, ajtó. Például: Hársfa utca 2. Egyértelmű, hogy ebben az esetben az otthon száma a 2. Azonban ha valaki a Hársfa utca 12 alatt lakik, neki már számolni kell. 1 2=3. Aki az 56-os szám alatt él, az már egy kicsit hosszabb kalkulációt kell elvégezzen: 5 6= 11; 1 1 = 2. Tehát egészen addig kell a számjegyeket összeadni, míg a végén egyetlen jegyre redukálódik a végeredmény.

Abban az esetben, mikor a házszámhoz betű is kapcsolódik, a betű számértékét (lásd a táblázatban – az ékezetes magánhangzókhoz az ékezet nélküli értékét társítjuk) is bele kell venni a műveletbe.  Így a Hársfa utcában maradva a 34/B alatti lakos a következő számítással kaphatja meg otthona számát: 3 4 a B-hez tartozó 2 = 9.

Az is előfordulhat, hogy valaki mondjuk egy társasházban él, ahol a házszámhoz még kapcsolódik egy emelet és ajtószám is. Például Hársfa utca 35. 2/4. Ilyenkor egyszer ki kell számolni az épülethez köthető számot: 3 5 = 8, majd a lakáshoz tartozót: 2 4 = 6. Az első szám a társasház egészének a fő jellemzője, ami a konkrét lakáshoz társítható értéket színesíti. Lakótömböknél gyakran előfordul, hogy A, B, C, D stb. épületekről beszélünk, ezen betűk értéke a házszámhoz kapcsolódik. Tehát, ha a Hársfa utca 36/B épület 2/4-es lakásában él valaki, akkor az első szám a 3 6 2= 11, melyet tovább bontunk: 1 1= 2. A második szám: 2 4 = 6.

Azoknak is egynél több számot kell figyelembe venniük, akiknél a házszámban ismétlődő számjegyek találhatók. Például Hársfa utca 212. Ekkor egyszer: 2 1 2  = 5, ami mellé még a kettes jelentését is meg kell nézni, hiszen nyomatékosan jelen van a számban.

Most, hogy a számítási formákat kiveséztük, nézzük, mit üzennek nekünk a kapott értékek!

1:

Új lendület, új kezdet. Tele van optimizmussal, reménnyel. Az 1-es számmal jellemezhető otthonok lakóit nehéz elkeseríteni, bátran vágnak neki az ismeretlennek az élet minden területén. Az egyes emellett a szabad szellemet, a függetlenséget is jelenti. Individualisták számára kiváló az ilyen lak, azonban az együttélést megnehezíti, hiszen gyengíti az együttműködést, a csapatszellemet.

2:

Egy meg egy az kettő, azaz egy pár. Az ezzel a számmal jellemezhető otthonokban általában erős az összetartás, lakóik stabil kapcsolatok kialakítására, családalapításra törekszenek. Teszik mindezt a szintén a kettes által magában hordozott kreativitás és szépség iránti vággyal fűszerezve. Az ilyen lakhelyen élő anyák sokszor önfeláldozóak, hajlamosak a saját igényeiket teljes mértékben alárendelni a családénak. Néha szakítsanak időt magukra is!

3:

Ha folyton a telefonon lógunk, esténként órákat chatelünk, hatalmas e-mail forgalmat bonyolítunk le, és a vendégek egymásnak adják a kilincset, akkor valószínű, hogy 3-as házban élünk. Ez ugyanis a kommunikáció száma. Időnként a falakon belül olyan érzése lehet az embernek, mintha az őskáosz energiái csapnának össze a feje felett – ilyenkor jobb egy kicsit elmenni otthonról például egy sétára, kellemes vacsorára.

4:

A stabilitás és a biztonság száma. Ezen otthonok lakói életében gyakran a munka és a felelősségvállalás játssza a fő szerepet, olyannyira, hogy akár még a család is háttérbe szorulhat. Nem árt magukat rendszeresen figyelmeztetni, hogy a karrieren kívül még számtalan fontos és fantasztikus dolog vár ránk az életben, melyekről kár lenne lemaradni.

5:

A vidámság fészke. Lakói szívesen élnek mozgalmas társadalmi életet, az aktív pihenés hívei. Az ötös emellett a változást is magában hordozza, és hajlamossá tesz elhamarkodott döntések meghozására. Az ennek a számnak a rezgésével átitatott otthonokban élők fontolják hát meg jól cselekedeteiket, nehogy később megbánják tetteiket.

6:

Család, gyermekek, harmónia. A nagy famíliára vágyóknak ideális, ha 6-os lakhelyen raknak fészket. Hatalmas, boldog névnapi, születésnapi, ünnepi összejövetelek színhelye lehet ez az otthon, ahova a már önálló életet folytató csemeték is szívesen visszajárnak a saját gyermekeikkel.

7:

A 7-est a spiritualitással szokták összefüggésbe hozni. Az ezzel a számmal jellemezhető életterek lakói hajlamosak lehetnek a spiritualitás iránti érdeklődésre, törekszenek az önfejlesztésre. Sajnos néha elfeledkeznek róla, hogy nemcsak önmagukon, de társas kapcsolataikon is dolgozniuk kellene.

8:

A pénz számaként is ismerik, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy akinek az otthonára a 8-as a jellemző, az gazdag is lesz: csupán a figyelmet irányítja a pénzügyek felé. Ez egyeseknél valóban meghozhatja az anyagi jólétet, ám másoknál a javak miatti aggódást erősítheti, ami minden mást háttérbe szoríthat az illető életében.

9:

Ha valaki 9-es lakásba költözik, ne lepődjön meg, ha élete elvarratlan szálait a sors hirtelen beszegi. Ez megnyilvánulhat abban, hogy például valóra válnak a régóta dédelgetett álmai, de az is megeshet, hogy egyes kapcsolatai véget érnek. A lezárás fájhat, de ne feledjük, hogy ahol egy ajtó bezárul, ott rendszerint kinyílik egy másik. A 9-es emellett a könyörületesség száma is, így az ilyen otthonokban élők gyakran adományoznak, vállalnak önkéntes feladatokat.

 

1
2
3
4
5
6
7
8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y  Z

forrás: donna.hu

Minden vélemény számít!

Ezt olvasta már?


  Egy friss tanulmány szerint az emberi - mind a férfi, mind a női - agy másképpen működik akkor, ha férfira, és másképpen, ha nőre nézünk. A European Journal of ...