Gyökerek

MEGHÍVÓ

 

Szeretettel meghívunk a Gyökerek című workshopra

Szép Műhely – 2013. január 19-e 9:00 órától – 17:30-ig

„Minden Út kezdete, hogy tudd honnan indulsz!”

Ha meghozunk egy döntést, azt sorskönyvi beidegződéseink befolyásolják. Mint ahogy azt is, hogy mely külső – belső ingerekre figyelünk, mit érzünk és hogy mindezt hogyan értelmezzük. Végül, hogy eszerint cselekszünk-e? Ahhoz, hogy megszabadulhassunk szüleink jó szándékú üzeneteitől, mondataitól, kapcsolódási mintázataitól, egyre inkább autonómmá kell válnunk. Hiszen ezek egy része hátráltat minket, mert valójában őróluk szólt és mi gyakran csak erőltetetten kényszeredve fogadtuk el.

Ezért előfordul, hogy a mai felnőtt működésünket gátolják. Az első lépés felismerjük: melyek ezek, hogyan hatottak ránk, milyen folyamatot indítottak el bennünk, vagyis hogy tudatában legyünk a saját „történetünknek”. A “Gyökerek “tréning ezekre a mintákra mutat rá és lehetővé teszi számodra hogy az autonómiád megszerzése felé megtegyél pár lépést.

Gyokerek

A program első szakaszában a sorskönyvi érzések, gondolatok és tettek önmegerősítő rendszerével ismerkedhetsz meg, valamint lehetőséged lesz annak felismerésére, hogy téged hol, miben támogatnak és akadályoznak mindezek. Milyen kapcsolati mintáid vannak, és kitől vetted át azokat? Elégedett vagy-e a jelenlegi kapcsolataiddal?

Goldschmidt Liza

Előadó : Goldschmidt Liza, pszichológus, Szomato-Gestalt pszichoterapeuta

Részvételi díj: 16.500 Ft + áfa, amely az érkezéskor fizetendő !

Helyszín: Szép Műhely 1053 Budapest, Szép utca 5. IV. em. 3.

Jelentkezés:

goldschmidt.liza@gmail.com

Telefon: +36-70-221-1106, +36-30-323-7909

Speak Your Mind

*

Ezt olvasta már?


[gravityform id=19 title=false description=false ajax=false] ...