Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, vezetői tréning, értékesítési tréning, értékesítő képzés, mély belső átalakulás, core transformation, nlp coach, life coach, business coach

Filmet azt nem, de zenét azt igen…

NE LOPJ!!!

Lopott nóta szól a Ne lopj!-szpotok alatt, írja a whatafuckedupworld.com blog. Az itthon is futó, torrentellenes Ne lopnál táskát sem!-reklámkampány holland zeneszerzője ugyanis eredetileg egy helyi filmfesztiválnak készítette a jól ismert technozenét, szó sem volt róla, hogy később a kalózfilmesek elleni harc himnusza lesz.

A zeneszerző Melchior Rietveldt arról nem kötött szerződést a hollandiai székhelyű Protection Rights Entertainment Industry Netherlands-zel, hogy a filmfesztiválhoz készített számot később felhasználják egy nemzetközi kalózfilmellenes-kampányhoz, így meglepődve tapasztalta egy Harry Potter dvd lejátszóba helyezésekor, hogy az ő zenéje szól a villogó “You wouldn’t steal a handbag – Piracy is a crime” feliratok alatt. A blog szerint Rietveldtnek az érvényes szerzői jogok értelmében már egymillió eurót kellett volna keresnie az elmúlt években csak azért, mert rengeteg eladott dvd indul az ő számával, de természetesen egy centet sem kapott.

 PIRACY IS A CRIME

A Piracy is a Crime-reklámok egyébként régóta kedvelt humorforrásnak számítanak, íme aKockafejek (The IT Crowd) című geek tévésorozat durvább verziója a témára, lelőtt rendőrrel és a teleszart bobby-kalappal:

Ez pedig két magyar kissrác paródiája, lopott kaktusszal és tányérral:

forrás: INDEX.HU

Minden vélemény számít!

Ezt olvasta már?
NLP kommunikációs tréning


Te mennyire érzel együtt azzal a maratoni futóval, aki minden versenyét elveszítette, mert nem volt hajlandó eleget edzeni? Te bíznád magad olyan orvosra, aki már réges-régen abbahagyta önmaga képzését, ...