Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, vezetői tréning, értékesítési tréning, értékesítő képzés, mély belső átalakulás, core transformation, nlp coach, life coach, business coach

Banánnal a szépségért

banánSzinte minden nap felhívják a figyelmünket a gyümölcsfogyasztás előnyeire, az így megelőzhető betegségekre, a magas vitamintartalomra. A cikk fő témája, a banán emellett fogyókúrások számára is rendkívül hasznos laktató hatása miatt. Emellett külsőleg is remekül alkalmazható, például arcpakolásként.

Mire jó a banán?

A banán könnyen összetörhető, krémes állagúvá tehető, így nagyon könnyű vele dolgozni. Nem tartalmaz olajat, így a száraz mellett a zsíros bőrön is kiválóan alkalmazható. Az arcápolás mellett a hajadat is szebbé, fényesebbé teheti és hajvégeid sem lesznek töredezettek. A banán bármikor és szinte bárhol beszerezhető gyümölcs, így a „terápiák” szükség esetén bármikor újra megismételhetőek.

Banános kenceficék

Felkeltette érdeklődésedet a cikk? Érdekelnek a receptek, melyekkel valóságos csodaszert készíthetsz arcod és hajad számára a banánból? Látogass el a Femina.hu weboldalra és tudj meg mindent ezzel kapcsolatban.

 

Forrás: Femina.hu

Minden vélemény számít!

Ezt olvasta már?
muffin


Az elmúlt években hódítottak a zsírszegény étrendre koncentráló diéták. A szakemberek egy része szerint azonban nem feltétlenül egészséges a kevesebb zsír fogyasztása, sőt, vannak, akiknek kifejezetten rosszat tesz az ...