Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, vezetői tréning, értékesítési tréning, értékesítő képzés, mély belső átalakulás, core transformation, nlp coach, life coach, business coach

AZ URÁNUSZ JEGYVÁLTÁSA

E hónap legjelentősebb eseménye, hogy az Uránusz a Halak jegyéből ismét a Kos jegyébe vált március 11-én.

Igazság szerint az elmúlt évben átmenetileg már egyszer megtörtént a nagy jegyváltás: 2010. május végétől augusztus közepéig az Uránusz a Kos jegyének nulladik és első foka között tartózkodott. Akkor a vele szoros együttállásban tartózkodó Jupiter még inkább fokozta a megújulásra, megváltozásra sarkalló hatását e csillagállásnak. Ez azonban még csak ízelítő volt.

Az igazi váltás még előttünk áll.

Az, hogy miben áll majd e változás, azt azért is nehéz megmondani, mivel az Uránuszra leginkább a kiszámíthatatlan jelző illene. Az általa kiváltott események, szinte minden előzmény nélkül, váratlanul, és villámcsapásszerűen következnek be. Az a tény azonban, hogy az előző nyár már némi ízelítőt adott e jegyhelyzetről, és ráadásul nagyon frusztráló, és akadályokkal nehezített, de annál erőteljesebben ható konstellációban álltak akkor a bolygók, segítségünkre lehet a következmények megjóslásában. Általában elmondható, hogy aki amilyen problémával szembenézett az elmúlt nyáron, az most hirtelen hasonló helyzetben találhatja magát.

A különbség csak az lesz, hogy most már a megoldás keresését – ha eddig nem találta volna meg – már többé biztos nem odázhatja el.

Az Uránusz váratlanságára, őrültségére és kiszámíthatatlanságára jellemző, hogy tranzitja idején olyan események következnek be, amik korábban még nem történtek meg. Az egyéni születési képletben a Kos jegye által uralt házak mutatnak jelentős változásokat. Ugyanakkor, érdekes megfigyelés, hogy az Uránusz jegyváltásakor minden esetben aktivizálja azt a házat, ahol a születési képlet szerint áll. Tehát ha valakinek a Kos jegye a karrier házába esik, de személyes horoszkópjában az Uránusz a társ házában áll, akkor mind a hivatását, mind a társkapcsolatát illetően felkészülhet a váratlanra. Ezek az események persze nem feltétlenül jelentenek valami rosszat, de mindenképp valami olyat, amilyenre eddig még nem volt példa.

Így késztet e bolygó minket aktivitásra, egy nagyon kreatív, sablonoktól mentes élettel teli változtatásokra.

A világ sorsát illetően, pedig érdemes visszaemlékezni arra, hogy mi történt akkor, mikor legutóbb az Uránusz e jegyben járt: 1927 és 1934 között. Feszültségekkel, de csodálatos és fantasztikus felfedezésekkel is telítve volt e korszak. Hogy melyik aspektusát éljük meg mi magunk inkább, az függ tudatállapotunktól és szellemi színvonalunktól.

Ha további tanáccsal, egyéni sorsával kapcsolatos felvilágosításra volna szüksége, mindenképpen érdemes asztrológushoz fordulnia.

Végh Nóra

http://www.veghnora.fw.hu

 

 

Minden vélemény számít!

Ezt olvasta már?
bomba_reklam


A fenti képet használta fel a legújabb buli reklámjához B!omba, ami nem gáz, mert pontosan ábrázolja, hogy aki B!omba bulira megy az mit szeretne kapni, s ebből a szempontból jó ...