Az egyéjszakás kalandok tízparancsolata

egyéjszakás kaland

Mielőtt bármibe is belemennél a bárpultnál álló, pimaszul szexi sráccal, jó ha tudod, hogy az egyéjszakás kalandnak is vannak íratlan szabályai, amiket nem árt betartanod!

Az egyéjszakás kalandok pont attól izgalmasak, hogy nem tartozol semmiért felelősséggel,  nem kell senkinek magyarázkodnod, azt csinálhatsz, amihez kedved van. Ahhoz azonban, hogy egy picit se sérülj, muszáj egy-két dolgot észben tartanod és megfogadnod. Íme a tízparancsolat

1. Ne gondold túl!

Lehetett bármilyen jó is az éjszaka vagy bármilyen szexi is a srác, ébredés után nem tanácsos azzal a kérdéssel kezdeni, hogy „Felhívsz majd?”. Az efféle szex kalandok pont attól izgalmasak és kalandosak, hogy nincs folytatásuk, vagy ha van is, az spontán alakul. Engedd el magad és ne akarj görcsösen sírig tartó kapcsolatot belebeszélni egy kis kavarásba.

2. Legyél válogatós!
Ébredés után szembesülni a ténnyel, hogy egy nem éppen kedvedre való, jóképű idegennel osztottad meg az ágyad éjszaka, igen kellemetlen. Ha el akarod kerülni az ehhez hasonló helyzetet, akkor légy egy kicsit válogatósabb! Az ex-pasi és a barátnő pasija legyen mindig tabu! Szüksége van az embernek a kalandokra, de nem minden áron! Kerüld el a kellemetlen alakokat!

3. Ne várj csodát!
Bármilyen kiábrándítóan hangzik, de a legtöbb esetben az egyéjszakás kalandra nem úgy fogsz visszaemlékezni, mint életed legjobb szex élményére. Előfordulhat ugyan az is, de általában nem ez a jellemző. Gondolj csak bele, hogy egy szerelmes pár is csak többszöri alkalom után szokik össze teljesen. Indulj úgy az éjszakának, hogy szerzel néhány kellemes percet, órát magadnak!


4. Hozzá vagy hozzád?

Az, hogy hozzád vagy a sráchoz menjetek-e buli után, fogas kérdés, mindkettőnek megvan az előnye. Ha a saját lakásodba hívod a srácot, ismert terepen vagy, meg tudod mosni a fogad, nem kell reggel korán hazamenned és még a hűtőt is nyugodtan kipakolhatod.

Ha azonban te mész a sráchoz, akkor menekülsz el, amikor csak akarsz, nem kell arra várnod, hogy a másik mikor tér észhez. Ráadásul a lakásodban szerteszét heverő koszos ruhák miatt sem kell kellemetlenül érezned magad.

Mérlegelve az előnyöket és a hátrányokat döntsd el, hogy háziasszony akarsz-e lenni vagy inkább a kényelemre helyezed a hangsúlyt.

5. Védekezz!  védekezés
Még ha Brad Pitt hasonmása lenne is a titkos idegen, akivel ágyba bújsz, egy valamit soha ne felejts el: védekezni kötelező! Soha nem tudhatod, milyen betegséget kaphatsz el egy szexi szépfiútól és ugye ott van a terhesség veszélye is. Ha a srácnál nincs óvszer, akkor inkább ugorjatok le a boltba és vegyetek egyet, minthogy meggondolatlanul ugorjatok fejest a dolgokba.

6. Dobd ki!
Sok pasi hajlamos már az első éjszaka után elkényelmesedni. Ha délben az éjszaka hercege még mindig hangosan horkol melletted és nyálat csorgatva mélyen alszik, itt az ideje hogy felébreszd és hívj neki egy taxit. Ha pedig már a kis kalandotok után sem szeretnéd vele megosztani az ágyad, ne gondolkozz, hanem küldd el. Ő sem az oltár elé akar vezetni téged, csak jól akarta érezni magát, nem fog megsértődni.

7. Legyél óvatos!
A bárban vagy a diszkóban megismert szépfiúról pár perces beszélgetés alatt sok mindent megtudhatsz, de teljesen nem tudod megismerni. Ez valahol nagyon izgalmas, de rejthet magában veszélyeket is. Legyél nagyon óvatos, ha csak egy kicsi rossz érzésed is van, inkább menekülj!

8. Ne menj el szó nélkül!
Ha jól érezted magad a sráccal, ne menj el szó nélkül. Lelépni és eltűnni, míg ő mélyen alszik, nagyon könnyű lenne. Egy valamire való csaj azonban inkább puszit nyom az idegen arcára és a fülébe súgja, hogy köszöni a szép estét, majd becsukja maga mögött az ajtót. Ennél nem kell többet mondanod, ez éppen elég.

9. Ne beszéld túl!
Bár szó nélkül tényleg nem kedves dolog eltűnni a srác lakásából, azért a beszélgetést sem kell túlzásba vinni. Ahhoz, hogy ne sérülj és ne add ki magad a másiknak túlzottan, ne folyj bele mély beszélgetésekbe. Ha nem szeretnéd, ne áruld el neki a teljes neved és ne cserélj vele telefonszámot sem. Ez egy kaland, nem tartozol neki semmiről magyarázattal és ő sem neked.

10. Próbálkozz!
Kifogtál egy tutyi-mutyi srácot? Bár egy két itallal korábban tetszett fésületlen, hosszú haja, reggel azonban megijedtél? Felkelés után azonnal a hátproblémáit ecseteli, vagy ami még rosszabb, arra kíváncsi, milyen volt az ágyban? Ilyen peches helyzeteket könnyen kifoghatsz, de ne hagyd, hogy elvegyék a kedved. Hidd el, sok édes pasihoz lehet még szerencséd. Próbálkozz újra!

Forrás: pink.hu

Speak Your Mind

*

Ezt olvasta már?


Nézd meg az arcát! Elárulják legfontosabb tulajdonságait!   Új kapcsolat van a láthatáron? Vagy esetleg csak vacsoravendégeidről szeretnél többet megtudni annál, mint amennyit szóban elárulnak magukról? Akkor itt az ...