Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, vezetői tréning, értékesítési tréning, értékesítő képzés, mély belső átalakulás, core transformation, nlp coach, life coach, business coach

A legegészségesebb ételek

Az áfonya, a cékla vagy a kurkuma fogyasztása segít megelőzni bizonyos női betegségeket.

Nőként biztosan szenvedtél már a felfázástól vagy a menstrucáiós görcsöktől. Ha kisbabát vársz, bizonyára mindent megtennél, hogy gyermeked szépen fejlődjön és egészségesen jöjjön a világra.

Jonny Bowden elismert táplálkozási szakértő összeállította azoknak a gyumölcsöknek és zöldségeknek a listáját, melyek a világon bárhol megvásárolhatóak és fogyasztásukkal elkerülheted a tipikus női betegségedet, elősegítheted a baba fejlődését vagy megelőzhetsz olyan komoly betegségeket, mint a rák vagy a fibrocisztás emlőbetegség.

Mire jó a cékla, a kurkuma, a tökmag, az áfonya vagy épp a káposzta? Látogass el a Femina.hu weboldalára, ahol részletesen olvashatsz ezek áldásos hatásairól és a fogyasztásukkal elkerülhető betegségekről.

forrás: femina.hu

Minden vélemény számít!

Ezt olvasta már?
Ellentámadás a hideggel szemben


 Leginkább egészséges életmóddal, vitamindús táplálkozással lehet elejét venni a hirtelen jött időjárás-változás okozta betegségeknek - szögezte le dr. Vörös Henriette körzeti orvos. - Azonban a gyerekek és az idősek számára ...