Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, vezetői tréning, értékesítési tréning, értékesítő képzés, mély belső átalakulás, core transformation, nlp coach, life coach, business coach

A kisugárzás felelős mindenért

 

Sokaknak megadatott, hogy az ujjuk köré csavarják a férfiakat egy szempillantás alatt. De hogyan csinálják? A titok a kisugárzásban rejlik. Segítünk, hogyan légy mestere a belső erődnek.

Először is le kell szögeznünk a belső hatalom csak rajtunk múlik. Mi rendelkezünk felette és nekünk van csak jogunk és lehetőségünk felszínre hozni azt. Kisugárzása mindenkinek van, melyből mások le tudják szűrni a valódi énünk egy részét, félelmeinket, vágyainkat, tudásunkat, képességeinket akár még a szexuális töltetünket is.

De ki képes erre, hiszen annyi embert megismerünk életünk során, akikben később csalódunk. A belső látás kifinomult érzékelést igényel, amit csak kevesen tudnak használni. Sokan mondják, a jó emberismerők ezt az erőt használják. Bár a legtöbben nem is tudják, hogy pár pillanat alatt információk tömkelegét bocsájtják ki magunkból anélkül, hogy akár megszólalnánk. A mozdulataink, a járásunk, az arcunk mimikai rezdüléseink, mind-mind elárul rólunk egy apró titkot.

Azt, hogy vonzónak talál minket egy igazi férfi nem a szépségünk, vagy csinos ruhánk fogja előidézni, inkább a belső kisugárzásunk. Azt viszont hozzá kell tennünk, hogy ez a fajta csábítási erőnk csak akkor működik, ha összhangban vannak a lelkünk rezdülései a testünk mozdulataival. Mert ugye az belátható, hogy ha egy nő lelkében éppen vihar dúl, akkor a megnyilvánulásai sem lesznek épp harmonikusak.

Tehát elsőként a bennünk rejlő harmóniát kell megtalálnunk, ami tudom, hogy elsőre hallásra rettentő nehéznek tűnik. De csak annyit kell tennünk, hogy legyünk büszkék magunkra, azért amit már elértünk, és azért amit még meg akarunk valósítani.

Aztán le kell dobnunk magunkról azokat az álarcokat, amelyeket magunkra öltöttünk az évek alatt, pajzsként emelve azokat a külvilág és meztelen pszichénk közé. A tanult magatartásformák egy részétől kell megszabadulnunk, melyeket azért öltöttünk magunkra, hogy beilleszkedjünk a társadalomba. Mert senki sem egyforma, mégis a megfelelés mások felé sokszor erősebb a saját énünknél.

Készítsünk terveket, melyeket meg is akarunk valósítani, és amelyek beteljesedésekor büszkén vállalhatjuk tetteinket.

És végül találjuk egy számunkra örömteli, vagy pihentető tevékenységet, amely kikapcsolódást feltöltődést jelent számunkra. Nem kell nagy dolgokra gondolnunk, elég, ha elolvasunk egy régóta áhított könyvet, vagy meglepjük magunkat egy kellemes masszázzsal.

De talán a legfontosabb a belső kisugárzás megerősítésében az, hogy elhiggyük önmagunkról, hogy vonzóak vagyunk. Hiszen gondoljunk csak Woody Allen érdekes, de őszintén nem túl helyes arcvonásaira. Mégis akkora kisugárzással bír, melynek sok nő nem tudott ellenállni. Tehát nem kell ahhoz szépnek lennünk, hogy vonzónak találjanak a férfiak.

forrás: Szabó Anita, fokuszbanano.hu

Comments

  1. Kovács András says:

    Ez azért nagyon felszinesen érinti ezt a területet.

Minden vélemény számít!

Ezt olvasta már?


  "Túl nagy elvárásaim vannak a nagy Ővel szemben" vagy "Nem szeretném függetlenségemet feladni" – hangzik el leggyakrabban a sziglik szájából, amikor arról kérdezik őket, miért is vannak egyedül. Ám ...