Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, vezetői tréning, értékesítési tréning, értékesítő képzés, mély belső átalakulás, core transformation, nlp coach, life coach, business coach

Három nagyszerű ital, ami sokáig fiatalon tart

Ha ezeket iszod, évekkel kitolhatod az öregedést, és még jó ideig nem lesz gondod a ráncokra.

zöld teaBizonyára Te is számtalanszor hallottad már, hogy a megfelelő táplálkozással és folyadékbevitellel sok probléma megelőzhető.

Legtöbbször csak arról hallunk, mit érdemes kerülni, mit ne igyunk, mit ne együnk, éppen miről állapították meg a tudósok, hogy káros hatású. Most viszont arról lesz szó, milyen italokat érdemes fogyasztani ahhoz, hogy szebb legyen a bőröd, jobban érezd magad, energikusabb legyél és biztosítsd szervezeted megfelelő vitaminellátását.

Mire jó a zöld tea, az aloe verás víz vagy a paradicsomlé? Látogass el a Femina.hu oldalra, ahol részletes tájékoztatást kaphatsz minderről.

Forrás: femina.hu

Minden vélemény számít!

Ezt olvasta már?
Desszert


Itt a nyár, sokan szeretnének megszabadulni néhány felesleges kilótól. A Tel Aviv-i Egyetem kutatói meglepő felfedezéssel rukkoltak elő: egy kiadós reggeli, megspékelve némi édességgel tartós fogyást eredményezhet. A kutatók rájöttek, hogy ...