Varga Zoltán - NLP Life Coach; kommunikációs tréning, önismereti tréning, vezetői tréning, értékesítési tréning, értékesítő képzés, mély belső átalakulás, core transformation, nlp coach, life coach, business coach

102 évesen is edzőterembe jár egy amerikai férfi

MISFITS20061362594012Ha legközelebb úgy gondolod, túl fáradt vagy ahhoz, hogy elmenj az edzeni, futni vagy bármilyen más testmozgást végezni, gondolj Ray Clarkra, aki százéves is elmúlt, mégis naponta látogatja a lakhelyéhez közeli konditermet.

A 102 éves férfinek saját személyi edzője is van, a 70 éves Thom Hunter, akivel már három éve dolgozik együtt rendszeresen. “Rayt és az öregséget nem lehet egy lapon emlegetni. Ő nem öreg, távolról sem” – mondta Hunter a Washington Post megkeresésére.

“Ray célja, hogy minden egyes nap a lehető legtöbbet hozza ki magából. Szerencsésnek érzem magam, hogy segíthetek neki ebben és kivehetem a részem a nagyszerű munkából, amit végez. Valódi megszállottja az edzésnek.”

Clark minden nap evezőgyakorlatokat, guggolásokat, kettlebell-gyakorlatokat végez és súlyzót emelget, de edzője szerint soha nem panaszkodik, minden feladatot zokszó nélkül elvégez.

Te se keress kifogásokat, ne mondd azt hogy túl fáradt vagy túl öreg vagy ahhoz, hogy a testeddel foglalkozz, ha valaki 102 évesen képes naponta ilyen komoly edzésmunkát végezni, akkor neked sem lehet probléma hetente pár órát a testmozgásra áldozni.

Forrás: WashingtonPost.com

Minden vélemény számít!

Ezt olvasta már?
Locust-Pose


Sok ember küzd hátfájással, akik bármit megtennének, hogy végre megszabaduljanak tőle: gyógyszereket íratnak maguknak, drága eszközöket vásárolnak, pedig könnyen lehet, hogy problémájukat egy egyszerű, otthon végezhető jógagyakorlat segítségével sokkal gyorsabban, ...